Tudnátok minőségi Wattpad regényeket ajánlani?
Mert nem vagyok hajlandó elhinni, hogy az oldal teljes egészét az a minőség írja le, amit elsőként látok, ha felmegyek rá. A legtöbb könyv, amit ott találtam, agylohasztó. Az lenne a kérdésem, hogy vannak-e ott olyanok, amik tényleg tehetséges kezdő írók munkái, vagy már csak a koreai idolokkal való összefekvés maradt-e az egyetlen téma a regényeknek. Mert a Wattpad egy nagyon kreatív oldal, de így ez a kreativitás elvesződik.
Tudtok ajánlani? Lehetőleg ne romantikusat. Vagy ha romantikus, akkor legyen olyan, ami az átlagostól nagyon eltér.
Hát, nekem az egyik kedvencem az a Esküszöm, hogy utálni akartalak! c. könyv. Nagyon szépen van megfogalmazva én nagyon imádom!
Link: [link]
Aztán ott van az Érzelmekből karó, amit szintén imádok. Csak ajánlani tudom!
Én az Örökséget is meglesném a helyedben :D
Haláltábor. Ez nem romantikus. Legalább is ameddig én olvastam addig nem volt benne.
Szüzek Köre. Ez is nagyon jó! :)
Egy Szexmániás Naplója. Na ezt is szeretem! Ennek három része van!
És én is írok egy könyvet. Igaz, nagyon kezdő vagyok, de minden erőmmel azon vagyok, hogy fejlődjek! Ennek az a címe, hogy: Fellegvár
Remélem tudtam segíteni, és tetszeni fog (ha beleolvasol) az enyém is :D <3
Köszönöm szépen, megnézegetem őket! :)
#2 - amúgy a te írásodat pont itt GYIK-en láttam egyszer, szerintem kifejezetten hangulatosra sikerült. :D
Kettes vagyok :)
Örülök, hogy rálestél. És annak is, hogy tudtam pár egész jó könyvet ajánlani! Jó olvasást <3
Szia!
Van pár történetem Wattán. Belinkelem, hátha tetszene neked.
Ezt nemrég kezdtem el feltölteni. Egy középkorias fantasy, amiben egy démon a főszereplő, aki alkukat köt a halandókkal. A megváltás nagy szerepet kap benne, és sok mesés utalást fogok belerakni.
Ez egy rövid, de befejezett történetem, amiben két kisgyerekről van szó, akik a "pinceszörnnyel" harcolnak. Nagyon enyhe horror.
Ez szintén rövid, de befejezett. Egy lecsúszott újságíróról szól, aki egy részeg éjszaka után elkezdi meginterjúvolni a világom "szörnyeit".
Ez is hasonló a fenti kettőhöz (mind egy nagyobb regénysorozatom univerzumát bővíti). Ez egy elf srác és egy ork lány románcát mutatja be. Kicsit Rómeó és Júlia beütése van, csak logikus a vége. 😂
Ez pedig egy meleg-romatikus sorozatom első kötete, szintén befejezett. Romantikus, de főként angstot tartalmaz, és nagy szerepe van benne a megváltásnak, lélektannak.
Előre is köszönöm, ha bármelyikbe belenézel! 🤗
A Norára is a minap bukkantam rá. :D
Köszi az ajánlásokat!
Szia, ez egy válogatás azokról a történetekről, amik szerintem több figyelmet érdemelnének:
Csináltam hozzá egy olvasólistát is, hogy könnyen el lehessen érni mindet.
Van amit már nem találsz meg, mert nemsokára kiadják.
Az összes listán szereplő írótól érdemes olvasni bármi mást is.
És ha már így ott jársz, tőlem is nyugodtan olvashatsz :D
isiah92: Viktória
isiah92: Hiéna - A hazugság ára
Kertész Kinga: hype. - Vajon hány szerelmet bír még el a Wattpad?
Nicole_Wenset_River: Iteru ékköve I.
Nasu04: Fehér nyakkendő (LMBTQ történet!)
Asuya88: Kalandból lett szerelem (LMBTQ!)
Asuya88: Szerelem, sokadik dobbanásra (LMBTQ!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!