Tudna mondani valaki jó Harry Potter fanfictonöket?
Igazából mindegy, hogy melyik karakterről szól, csak ne Malfoyról.
A kedvemceim: Neville, Luna, Cedric és Hermione, de másokról is szólhat.
Főleg, olyan történet érdekelne, ami új/még nem olyan felkapott, de ennek ellenére jó és igényes.
Ha valaki tud ilyet, légyszíves ne tartsa magában. Előre is köszönök minden választ.
Hali, én őt ismerem. Nagyon igényes író és szerintem eddig nagyon jó a sztorija. Remélem belenézel majd :D
Szia! Rengeteget tudok. Írj nyugodtan privátba is, hogy pontosan milyen érdekelne, mert szívesen ajánlgatok :)
Mindenképpen ajánlanám a Tiszta Metafizikát, a Mardekár szégyene (vagy büszkesége?), és a Még egy csésze metafizikát? című fanficteket. Draco csak a másodikban szerepel, és ott sem ő a főszereplő.
Ezek elég népszerű írások, de nemrég lettek befejezve, és én zseniálisnak tartom őket. Igényesen vannak megírva, fordulatosak, és kidolgozottak is.
Ha újabbat, és kevésbé népszerűt keresel, ajánlanám a nővéremét, aminek Veled Karöltve a címe. Igényes, nincs befejezve, és nem szerepel benne Draco.
Harry Potter: vörös és zöld
A maradékát szégyene
A kígyó örökség
A felkelő és a lenyugvó nap
A halhatatlanság naplója
A titok feltárul
Dramione for a life
Dinnye little secret
Málna és csokoládé
A vörös és zöldben, és a dramione storyban ne szerepelne Draco??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!