A legendás Batman c. képregény sorozattal most mi történt?
Sziasztok!
Írtam én már az égvilágon mindenkinek ezzel kapcsolatban, de vagy nem tudnak semmit, vagy nem kaptam választ, de kiírom ide is, hátha valaki tud valamit. Az utolsó kötet, amit be tudtam szerezni, az az "57.KÖTET - RA'S AL GHUL FELTÁMADÁSA 1. KÖTET"
A következőnek már hetekkel ezelőtt ki kellett volna jönnie elvileg, de azóta sem találom az újabb köteteket. Nem tudja valaki, hogy mi a gubanc?
Szerintem csak annyi, hogy kevesebb példányt kap az újságárus belőle, az meg hamar elkel. Nem ritka, ha valahol 1-2 db van már csak belőle.
Az elején még biztos sokan vették, majd egyre többen morzsolódtak le...így már csak az előfizetők és az a pár vevő tart ki a sorozat mellett.
Rakass el az újságárusoddal 1 db példányt, ennyi!
Most már a Senkiföldjénél tart a kiadás.
Ezt nem tudom olvastad-e, de a napokban jelent meg a hír:
"Az Eaglemoss Kiadó kérésére a következőkről kell tájékoztatnunk Önt:
A tavalyi évre jellemző gazdasági problémák nehéz helyzetbe hozták kiadónkat és komoly nehézségeket gördítettek A Legendás Batman c. sorozatunk további kiadása elé. Keserű, számunkra is súlyos döntést kellett meghoznunk: a DC Comics – A Legendás Batman sorozatunkat lerövidítjük, az október 2-án megjelenő 70. szám lesz az utolsó kötet.
Csak remélni és kérni tudjuk, hogy fantasztikus és elkötelezett olvasóink megértik a döntésünket.
A kiadói közleményhez kapcsolódóan a következőket szeretnénk még elmondani Önöknek:
a DC Comics - Nagy Képregénygyűjtemény sorozat az eredeti tervek szerint, a 120. résszel ér majd véget, itt tehát nem kell változásra számítani.
A kiadó minden kiadványának magyarországi értékesítése befejeződik 2021. novemberében, előfizetői ügyfélszolgálatunk pedig 2021. december 20-ig működik, a kiadóval való együttműködésünk az év végén véget ér. Ezt követően a kiadó angliai, központi ügyfélszolgálata tud majd esetleg segítséget nyújtani kérdéseik megválaszolásában.
Az egyes kiadványok összes (elérhető) lapszámának megvásárlásához kapcsolódó határidőket és lehetőségeket előfizetőinknek külön e-mailben és az előfizetői küldeményekbe tett levélen foglaljuk majd össze."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!