Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Leiner Laura Higgy nekem című...

Leiner Laura Higgy nekem című új könyvében a cím mire utal?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az előző könyvekben ( Maradj velem, Emlékezz rám..) elhangzott a Bízz bennem is érthető de a Higgy nekem?

2021. máj. 22. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én olvastam és úú de jó...Na nem fogok most itt visongani. Szóval szerintem a könyv végén lévő kvíz-re utal. Amikor megkérdezik, hogy ki a beépített ember a csapatban, és ott a többi csapat egymásnak esik, meg minden. De a piros csapatban senki nem akarja rásózni ezt a másikra. Meg ott az ebédlőben sokszor elhangozhatott, hogy "higgy nekem!, nem én vagyok!" És ők hisznek a másikban. Bocsi ha zavaros, remélem érted mire akarok célozni.

2021. máj. 22. 10:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is erre utalhat, hogy bízniuk kell egymásban, hogy ne essenek ki. Vagyis ugye ha ezt nem tették volna mehettek is volna haza, de mivel bíztak hittek egymásnak jokerrel továbjutottak.
2021. máj. 23. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ezt nagyjából már az első kötet elolvasása után is lehet sejteni.

Sárának nehéz visszaszerezni a bizalmat, amit az emberek anno vele szemben támasztottak, különösen az apjáét.

Mert ugye, a táborozókon és Kocsison kívül senki nem tudja az igazságot az “ő bűnével” kapcsolatban, ahogyan a csapattársai tetteiről is mindenki csak spekulál, de a valósággal, hogy mi hogy történt valójában, senki nincs tisztában.

2021. jún. 4. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!