Szerintetek mi fog történni Leiner Laura Bízz bennem könyvében?
Tudom, hogy még nem jelent meg, de kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok róla. Én reménykedek benne, hogy hallani fogunk még Hannáról és Kornélról. Talán az egyik csapat tagja Kornél öccse lesz, vagy ilyesmi. Nektek mi a véleményetek?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem nem sok az esélye annak, hogy bármi közük is lesz az új csapattagoknak a régiekhez. Hisz Kornél iskolája már egyszer bekerült a versenybe, úgyhogy valószínűtlen, hogy ez egy évre rá újra megtörténik.
Én leginkább olyasmikre gondoltam, mint hogy Hannáék egy feladat erejéig csatlakoznak hozzájuk, vagy ilyesmi.
Tudom, már kijött a könyv.
De! én úgy gondolom, hogy mivel az első trilógiában nem lett említve (ha jól emlékszem) ,hogy ugyanabba a suliba jár Kornél öccse, mint ő, ezért simán lehetne, hogy benne lenne a könyvben.
Hannáék nem hiszem, hogy egy feladat erejéig bejönnének segíteni...
1. Ők most voltak 12.-esek, szóval most érettségiztek/érettségiznek.
2. Ha a Pirosaknak segít a tavalyi csapat, akkor a többi csapatnak ki segít? Mert ugye nekik nincsen olyan, hogy tavalyi csapat, ők most vannak először.
3. Kocsis azt mondta, Hannáék elutasítottak minden szereplési lehetőséget, semmilyen formában nem szeretnének részt venni ebben a versenyben, ezt meg szeretnék hagyni Sáráéknak.
Aztán lehet, hogy valahogy mégis belekerülnek, vagy Kocsis megfűzi őket, vagy a mostani csapat nyer valamilyen jutalmat, aminek keretein belül visszatérnek, de szerintem kevés rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!