Miért szereti mindenki ennyire Cassandra Clare könyveit? Mitől ilyen ismertek?
Netflixen egy ismerősöm elkezdte nézni az Árnyvadászok sorozatot, de nekem nem igen jött be.
Mondjuk Cassandra Clare könyvsorozatai részeivel se vagyok képbe, ha el is akarnám kezdeni azt se tudom melyikkel, hogyan, milyen sorrendbe. 😀🤦♀️🤷♀️
Az Árnyvadászok lényegében az urban fantasy Anakin Skywalkerje. "Te voltál a kiválasztott!!!"xD
A Buffy, a vámpírok réme és Harry Potter lecsengése után az urban fantasy rajongóknak nem maradt semmi, amire izgulhatnának és akkor jött ez a könyvsorozat. Mindenki azt remélte, hogy majd az új Harry Potter lesz, de a film megbukott, aztán amikor átment tévére, akkor mindenki azt remélte, hogy majd az új Buffy lesz, de ott is bukott.
A könyvektől is hasonló élményt remélnek az olvasók, pedig arra már van jó pótlék, a Dresden-akták. :D
Nekem filmen nagyon tetszett, könyvhöz még nem volt türelmem, mert hosszú.
Tessék, itt meg tudod nézni, hogyan követik egymást a részek:
A könyv valamennyire eltér a sorozattól, mondjuk az elejére tényleg nincs nagy külömbség, de maga az Árnyvadász univerzum (tehát az összes könyv,ami 3 nemzedékről szól) az irónő szerint így van sorban Csontváros (A végzet ereklyéi 1.)
Hamuváros (A végzet ereklyéi 2.)
Üvegváros (A végzet ereklyéi 3.)
Az angyal (Pokoli szerkezetek 1.)
Bukott angyalok városa (A végzet ereklyéi 4.)
A herceg (Pokoli szerkezetek 2.)
Elveszett Lelkek Városa (A végzet ereklyéi 5.)
A hercegnő (Pokoli szerkezetek 3.)
Mennyei tűz városa (A végzet ereklyéi 6.)
És ehez jön még a Gonosz fortélyok 3 kötete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!