Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Pokoli szerkezetek trilógiáb...

A Pokoli szerkezetek trilógiában Tessa kibe volt igazán szerelmes?Will-t vagy Jem-et szerette jobban?

Figyelt kérdés
Már régóta foglalkoztat ez a kérdés!

2020. jún. 24. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem Jem-et jobban szerette, mert Will halála után (igaz pár száz évvel késöbb) Jemmel jön össze. Szerintem ha valakit annyira szerettél, hogy össze házasodtál vele, akkor nem jössz össze utána mással. De ez csak saját vélemény, ettől függetlenül bárhogy lehet gondolni.
2020. jún. 26. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem lehetséges elmondani. Mindkettőjükbe szerelmes volt, s mindkettőjüket más-más dologért szerette.

Az meg, hogy azért Jem-et, mert Will halála után több száz évvel később összejön Jem-mel nem jelent semmit. Másokkal is összejöhetett volna, akkor azokat jobban szerette volna, mint Willt? Nem.

Az én nézőpontom szerint ő csupán, amennyire mi olvasók megismertük életében kétszer volt szerelmes, s mindkettőjükkel leélte az életét, amikor megkapta rá a lehetőséget. Az, hogy szeretett-e másokat a köztes vagy a további életében, s hogy létesített-e velük valamilyen kapcsolatot nem tudjuk.

2020. dec. 22. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindkettejüket ugyanúgy szerette, és ahogy a #2es szépen megfogalmazta, más más dologért. Amúgy hogyha Jem hal meg Will előtt 100 évvel, akkor Tessa most nyilvám Willel lenne együtt
2021. márc. 21. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha Jem nem vált volna Néma Testvérré akkor őt választja.
2021. máj. 22. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!