Valami jó fantasy könyvet tudtok ajánlani?
A szél neve a kedvencem.
Olvasnék valamit, de nehéz jót találni...
Annyi, hogy ne legyen unalmas. És szeretem, ha karakter központú, de a cselekmény központú is lehet jó...
Rátok bízom.:)
Ja, még annyi, hogy írjatok egy fél mondatot, hogy miért szeretitek azt a könyvet^^
köszi<3
Anthony Ryan: Hollóárnyék trilógia
Mark Lawrence: Széthullott Birodalom trilógia
Brent Weeks: Éjangyal trilógia (bár ez annyira nem fantasy, de mégis)
Amira Stone: Kitaszítottak (amúgy magyar az írónő)
Marissa Meyer: Heartless - Szívtelen
Uuu, az Éjangyal trilógiát már kétszer is olvastam, imádom^^
Szerintem az is fantasy...
Köszi szépen a többit<3
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyerekei
Kass Morgan: 100
Stephen King: Az
Arthur Conan Doyle: A sátán kutyája
4-es, annyit még hozzá, hogy a Kitaszítottak a Mágia színe sorozat első kötete. A második még nem jelent meg sajnos. De az elsőt tudom ajánlani, ha nem zavar a négy szemszöges írás. Igen, itt négy főszereplő van, és egy-egy fejezet mindig egy-egy szereplő szemszögéből íródik. Elsőre fura volt, de ehhez a történethez jól áll.
6-os, az általad írtakat nem ismerem, de utánuk nézek majd. :)
2-es voltam.
#3-as által ajánlott Hollóárnyék trilógiát én is ajánlani tudom. Az első kötete, a Vér éneke a kedvenc könyvem... vagy legalábbis nagyon-nagyon top kedvencem. Kicsit hasonlít a Szél nevéhez.
A vadonjáró tanítványa. Emiatt szerettem meg olvasni. :D
Tűz és jég dala. Gondolom ismered, ez is nagyon nagy kedvencem.
David Eddings: Belgariad sorozat
-Elsősorban a szerethető karakteren és a jó hangulatán van a hangsúly, és nagyon jó a humora. Persze van benne kaland, izgalom, rejtély és fordulat is bőven. 2x is kiolvastam a sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!