Melyik Stephen King legjobb novellás kötete?
Figyelt kérdés
Nem éjszakai műszak és a Minden haláli van meg, ezeken belül melyek a legjobb novellák?2021. máj. 19. 21:37
1/7 anonim válasza:
Olvasd el a Ragyogást, annál jobb úgy sem létezik. ;)
2/7 anonim válasza:
A Ragyogás regény, nem novella :)
Nehéz választani, hogy novellából melyik a legjobb.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a Mángorló, Éjszakai műszak, Kamionok, Az utolsó létrafok
Mindegyik az Éjszakai műszakból van. De ha választani kéne akkor Az utolsó létrafok (második helyen meg a Mángorló).
5/7 anonim válasza:
Nekem az Éjszakai műszakból tetszett a novellák közül a legtöbb. Kedvenceim a kötetből: Mumus, Mángorló, Szürke anyag, Kamionok.
7/7 anonim válasza:
Nekem a kedvemcem az éjszakai műszakból a Jerusalem's lot.
Csak ezt az egy novelláskötetét kezdtem olvasni eddig, de a legtöbb novella tetszett, igaz van pár ami nem nyert meg annyira, de sokfélék és szórakoztatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!