Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a legjobb oldal Könyv írásnak?

Mi a legjobb oldal Könyv írásnak?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni és ha egy nagyobb nézettsége lesz, akkor nyilván, kipróbálnám majd a fizetési opciót is, de egyenlőre non-profit módon és, ha majd csoda folytán jó nézettsége lesz… na akkor.

Na most milyen oldalak alkalmasak erre?

2021. máj. 12. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Wattpad.
2021. máj. 12. 17:08
 2/5 A kérdező kommentje:

2-es igen ahogy írtam ha igény van rá… valamint nem az irasert fizetnek hanem a kattintás/reklám után

Amúgy ajánlom neked a jó öreg magyar helyesirás könyvet de hallgatom hogy hol vannak a hibák a fenti szövegben!!! Vagy te csak ilyen bemondásos alapon tudsz hozzászólni?!?

2021. máj. 12. 18:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor nézz utána mert az “és” után is lehet bizonyos feltételek mellett vesszőt kirakni

A telefon javítását meg ne számold bele tisztában vagyok a szabályokkal az megint más hogy egy gyakoris oldalon nem használom őket

Te tipikusan az a kötekedő vagy aki a kérdés megválaszolása helyett inkabb a helyesírást fikazza

Ha neked ez okoz örömöt akkor hajrá… -.-“ ilyen gyökerek lesznek mindig is

Az meg a masik hogy tanulni és fejlődni mindig lehet! Nem egyszerre lesz valaki profi író (mind helyesírásilag mind művészileg)

2021. máj. 12. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Mint egy ártatlan válaszoló, akihez negyedóránként érkezik az értesítés az új kommentről, kérlek titeket, hogyha muszáj, akkor privátban intézzétek el a vitátokat, mert kezd kicsit besokallni a GYIK-em. :D
2021. máj. 12. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Merengő szerintem a legtökéletesebb hely erre.

Magyarországon szerintem az egyik legolvasottabb nonprofit írói portál.

www.merengo.hu

A honlapnak vannak esztétikai hibái, de majdnem ötezer szerző van, több, mint tizenhétezer történet és közel 25 ezer felhasználói fiók.

Eredetileg ez Harry Potter fanfiction oldalként indult, de azóta már ezt jóval kinőtte és egyre népszerűbb rajta az Original tartalom, tehát ami nem kapcsolódik egyetlen fandomhoz sem (több, mint ötezer történet, regény, novella).

2021. máj. 30. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!