Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a legjobb online...

Melyik a legjobb online könyvesbolt?

Figyelt kérdés

Ár, választék, rugalmasság (pl. Külföldre postázás) vagy bármilyen szempontból értem. Esetleg írhattok csak úgy tapasztalatokat is. Pl. Libri, bookline stb.

Köszike :)

#rendelés #külföld #Online könyvesbolt
2021. máj. 5. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindegyik másért jó szerintem.

A bookline esetében azt tapasztaltam, hogy nagy az antikvár könyvek választéka, ezért ott szoktam vásárolni, ha régebbi könyvet szeretnék beszerezni.

A líra meg azért jó, mert minél többet vásárolok, annál nagyobb kedvezmény jár érte már bizonyos ár felett.

Persze a többinél is van törzsvásárlói rendszer, de líránál jobban kijön néha a végösszeg.

Szóval szerintem a legjobb, ha variálod és mindig máshonnan rendelsz.

A legolcsóbb mindig kiadótól venni egyébként, egyes kiadók oldalán óriási akciók szoktak lenni, pl. európa vagy delta vision (habár sajnos külföldről a dv oldalát nem lehet megnyitni).

2021. máj. 5. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Dibook a kedvenc mert ekönyveket árul.

Liráról is vegyesen szoktam vásárolni;)

2021. máj. 5. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Amikről én rendelni szoktam rendszeresen, bookline, alexandra, könyvmolyképző, ritkàbban szukits. Eddig az alexandrás házhoz szállításnál volt 2x is probléma. Egyszer másik futár vitte el a csomagom, utazott egy kört, ezért nem jött ( másnap kaptam meg) egyszer pedig túl sok rendelést kaptak és nem tudtak az ígért időre teljesíteni. Itt is másnap kaptam meg a csomagot.

Pár éve már inkább bolti személyes átvételt kérek, kényelmesebb, és ezzel még nem volt gond.

2021. máj. 6. 02:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Tehát alexandra kilőve.

Még írhatnátok tapasztalatokat.

Van olyan is ahol online pdf vagy ilyesmi formátumban megvásárolható, és megbízható? illetve nagy választék van, nem csak ilyen néhány száz könyv?

2021. máj. 6. 09:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Pl. A sites.google.com megbízható?
2021. máj. 6. 09:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Van a voiz"pont"hu hangoskönyves oldal de kicsi a választék
2021. máj. 6. 09:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Én pl. Most megvenném az élmény politikája c. könyvet R.D.Laing-től, de pdf ben ilyen sokreklámos gyanús oldalakat dob ki a google, azoknál meg nem merem megadni a banki adataimat.
2021. máj. 6. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon nem találsz más honlapot, csak az említett gyanúsakat, revoluttal, paypallal, vagy valami hasonló virtuális pénztárcával biztosíthatod hogy ha visszaélnek az adataiddal, csak azt a pár ezer forintot bukd, és ne a teljes számlaegyenleged.
2021. máj. 6. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!