A Wattpados írásomat hogyan lehet levédetni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 14:30
1/11 anonim 

válasza:

Minden szellemi termék eleve védett. Nem kell semmit tenni.
2/11 anonim 

válasza:

A Wattpad alapból is olyan platform, ami lopásgátlóval van ellátva, azaz nem tudják kimásolni még egy bekezdésed sem ctrl+c ctrl+v-vel. Emellett be lehet állítani a sztori adatainál, hogy ilyen meg olyan copyright legyen rajta :D
3/11 anonim 

válasza:

Ahogy a második írja. Nem lehet kimásolni úgy, mint pl. Merengőről.
4/11 anonim 

válasza:

Nem ismerem, de kipróbáltam, és minden nehézség nélkül megy a másolás
5/11 anonim 

válasza:

Lehet telefonon lehet, azt nem tudom, de gépen semmiképp (Biztosan tudom, mert párszor szívtam azzal, hogy az egyik haverom sztoriját akartam idézetes versenyre küldeni, mert megkért rá, de egyesével kellett mindenét legépelnem). Egyébként, ha lopás történik, akkor meg nagyon gyorsan lehet jelenteni és szinte azonnal eltávolítják a tolvaj profilját :D
(Kettes vagyok)
6/11 anonim 

válasza:

Ugyan, mindent lehet másolni, text van a HTML-ben. Nekem gépen sem volt vele gondom (plágium-kereséshez kellett másolnom pár mondatot).
7/11 anonim 

válasza:

Bárcsak ott tartanánk, hogy irodslmat akarjanak lopni az emberek :D.
Egyébként a szerzői jog akkor keletkezik, amikor megirod a muvet. Nem kell levedetni. De ketlem, hogy ellopnak. Ha oedig megis, konnyen bizonyithato. Amikor kesz a mu, kuldd at magadnak emailben, ha biztosra akarsz menni.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2021. máj. 21. 07:19
9/11 anonim 

válasza:

Egy wattpados szart kétlem hogy bárki el akarna lopni :D legfeljebb a saját profiljára feltölteni, szintén wattpadra, de ugye azt lehet jelenteni.
10/11 anonim 

válasza:

4. Igen. Nekem pl. olvasónézettel simán sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!