Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nőket könyvekben milyen műfaj...

Nőket könyvekben milyen műfaj érdekli legjobban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 15. 18:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

Először is olyan nincs, hogy “a nők”, mindenkinek más az ízlése.

Én elsősorban verseket szoktam olvasni (klasszikus és kortárs költőket egyaránt). Prózából nagyrészt klasszikus szépirodalmat olvasok, kortársak közül Chuck Palahniuk regényeit és Tóth Krisztina novellás köteteit kedvelem a legjobban.

Hogy mi a kedvenc műfajom? Ezt nehéz lenne meghatározni, elég mindenevő vagyok. Imádom a pszichológiai-filozófia jellegű (mélylélektani) regényeket, a szatírákat, a tragikus drámákat, a gótikus/dekans regényeket, a horrort, és néha le-lecsúszik egy-egy Brontë-féle romantikus regény is. (De mindenféle műfajt szoktam olvasni, csak a többit jóval ritkábban.)

Fantasyból csak a Gyűrűk ura és a Harry Potter világa érdekel, na meg gyerekkoromban elolvastam a Narnia-sorozatot.

Röviden: a cukormáz-mentes, nyers, racionális, helyenként igen nyomasztó mélylélektani regényeket fogyasztom a leggyakrabban, és ez kiskamasz korom óta így van.

22L

2021. máj. 16. 23:09
 12/12 Sunshinedoll ***** válasza:
57%

Én pl. nagyon mindenevő vagyok. Most a fantasy/romantikus korszakomat élem, de korábban évekig klasszikusokat meg szépirodalmat olvastam, de pl. egy időben nagyon sok ilyen önfejlesztő meg motivációs könyvet, egy időben meg főleg horrort meg sci-fit. Szóval én bármit szívesen olvasok, jelenleg 85%-ban fantasyt.

#10 privátban tudnál esetleg pár jó LMBTQ+ high fantasyt ajánlani? Köszönöm!

2021. máj. 19. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!