Nekem a dráma és a horror kivételével, bármelyik. (Dráma és horror van elég a való életben. Igaz, lehet krimi is, de a nyomozós könyvek engem kikapcsolnak.)
((50+os olvasni szerető nő.))
16 éves lány:
-fantasy
-thriller
-horror
Ez nagyon attól függ:
A tizen-huszonévesek azok Leiner Laurát (és ahhoz hasonlókat) meg """fanatasyt""" olvasnak. Igen, ilyen sok idézőjellel, mert itt a fantasy valójában a fantasynak álcázott romantikus Vörös pöttyös (és hasonló) könyveket jelentik meg a Harry Pottert.
A huszonéves kortól fölfelé krimit meg erotikus-romantikus könyveket olvasnak főleg.
Elhivatott bölcsészlányok meg Simon Marcit.
Horroron kívül bármit, mert eléggé félős vagyok.
20/L
Bármit elolvasok a romantikus könyveken kívül. Ha a szerelem csak mellékszál, akkor úgy oké, de nem szeretem a csöpögős regényeket.
17/L
A szavazás most arra irányul, hogy szerintünk melyik műfaj érdekli a nőket, vagy hogy minket mi érdekel?
Amúgy sci-fi. 20L
Fantasy. Nem, nem ilyen Sarah J. Maas meg Cassandra Clare fosok. Leiner Laurát még a tiniirodalom (alapból nem szeretem) között is a legaljának tartom.
29/N
18/L
Fantasy leginkább (nem Sarah J. Maas féle, sokkal inkább mondjuk Neil Gaiman).
Történelmi könyvek (tanulmányaimat tekintve szinte már elvárás).
Néha ba valami könnyűre vágyom akkor szerelmes regények.
Egyébként imádom a high fantasy LMBTQ+ könyveket (hajrá kövezzetek meg).
Gondoltam leírom, én mit olvasok, mivel a nők ízlése a könyvek terén ezer féle (emberek vagyunk mi is ám):). A kérdés maga, erős általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!