777777777777777 kérdése:
Szerintetek mi lesz Leiner Laura Iskolák Országos Versenyének a második kötetének a harmadik triológiának a címe és miről lehet benne szó?
Figyelt kérdés
Én egy dolgot várok nagyon az pedig Sármund. Persze Vivi és Dominik is nagyon aranyos együtt. A hab a tortán már csak az lenne a nyernének is!2021. máj. 9. 19:42
11/17 anonim válasza:
A cím az eddigiekből és a feltételezéseimből kiindulva “Szeress/Kedvelj meg újra” ? 🧐🤨 (majd úgyis kiderül, mekkorát tévedtem. 😅)
Nem tudom, minek örülnék jobban. Annak, ha megnyernék, vagy inkább annak, hogy nem, mert az azt jelentené, hogy lesz 3. trilógia is, amiben ismét egy eltérő összetételű csapat bizonyíthat Kocsis örömére.
12/17 anonim válasza:
Szerintem ha nem nyerik meg nem mehet a Szirtes versenyre. Random sulikat választanak.
Amúgy szerintem ha a személyiségfejlődést nézzük valmai oylan cím lehetne hogy "Nem érdekel".
13/17 anonim válasza:
Nekem a harmadik trilógiáról az a teóriám hogy a szervezőkről szól az új verseny színfalai mögött
14/17 anonim válasza:
Az eddigi címekből kiindulva lesz benne személyes névmás. Ez szinte biztos. Aztán ez a szemelyes névmás nem lehet a veled, velem, rán, bennem, nekem.
15/17 anonim válasza:
Állj mellém - most már hivatalos. November végén már kapható!
16/17 anonim válasza:
Semmiképp nem lesz 3.trilógia. benne volt az elsőben hogy csak kétszer mehet ugyanaz az iskola
17/17 anonim válasza:
#16: Csak kétszer NYERHET ugyanaz az iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!