777777777777777 kérdése:
Szerintetek mi lesz Leiner Laura Iskolák Országos Versenyének a második kötetének a harmadik triológiának a címe és miről lehet benne szó?
Figyelt kérdés
Én egy dolgot várok nagyon az pedig Sármund. Persze Vivi és Dominik is nagyon aranyos együtt. A hab a tortán már csak az lenne a nyernének is!2021. máj. 9. 19:42
1/17 anonim válasza:
Cím: Tűnjünk innen
Miről szól: Mutáns sirályok támadják meg a tábort és mindenkit széttépnek.
2/17 anonim válasza:
Nem tudom, de ma fejeztem be a másodikat és most nagyon várom a következőt.
3/17 anonim válasza:
Ismerős. Én a hétvégén fejeztem be. Az egész fantasztikus volt. A címet nem tudnám megtippelni de annak biztos örülnék ha lenne még több Rajmund és Sára illetve Dominik és Vivi pillanat. Ha és most már nyerjék meg. Én nekik drukkolok.
4/17 anonim válasza:
Legyél velem ?
Talán. Vagy Gyere Velem. Nem tudom De sztm lesz benne velem.
5/17 anonim válasza:
Én a címen már sokat gondolkodtam és szerintem jól hangzana esetleg az Ígérem. És szerintem a harmadik kötetben biztos összejön Sára és Rajmund, valamint én úgy gondolom hogy a végén a Szirtes fog nyerni másodjára is és mivel egymás után csak kettőször nyerhet ugyanaz az iskola, így nem lesz harmadik triológia, hanem itt le lesz zárva.
6/17 anonim válasza:
Szerintem is egyértelműen meg kell nyernie. Ha nem nyerne a csapat, nem is lehetne tovább folytatni címvédésként. Még kétszer ugyanezt a bőrt nem tudná lehúzni Laura. :-) Viszont nagyon örülnék, ha hasonló komoly témákkal jelentkezne a jövőben is.
7/17 anonim válasza:
#6 miért? Lehet, hogy a kövi trilógia egy másik suliról fog szólni.
8/17 anonim válasza:
Az "Ígérem" szerintem is jól hangzik, bár eddig minden cím (az első trilógiánál is) 2 szóból állt.
A harmadik kötetben szerintem:
- Rajmund+Sára összejönnek
- Sára kibékül az apjával
- Nyer a piros csapat (így kövi évben már nem indulnak kétszeres győztesként)
+1 Nem hinném, h lenne újabb IOV trilógia
9/17 anonim válasza:
Hetesnek: egyszerűen nem gondolnám, hogy megérné még 1-2 kör ebből. Tényleg jól megírta és előzetes félelmek ellenére még jobban is tetszik a II. sorozat, de szerintem ez pont így elég vagy így tökéletes. De bízzuk Laurára, eddig még nem csalódtam benne. :-)
10/17 anonim válasza:
Nem ertem az elso komment miert lett ennyire lehuzva, akkorat rohogtem XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!