Mi lehet ennek a régi (talán 80-as évek?) képregénynek a címe, ki lehet a szerzője?
Egyszerűen nem bírok rátalálni, pedig elég sokmindenre emlékszem belőle, de hátha az internet népe tud rajtam segíteni...
Adott egy srác, aki elmegy egyedül barlangászni (a barátja talán lebetegedett, vagy balesete volt?). Pár nap múlva feljön, és a világon mindenki halott. Halottak az utcákon mindenhol, sehol egy élő lélek. Érthető módon bekattan, egy ponton szitkozódva széttapos egy játék tankot is. Úgy emlékszem, eléggé lezüllik, szakállat növeszt stb. Egyszer egy katakombában vagy hol talál egy félholt, csontsovány nőt. "Idegenül" beszél, először nem értik meg egymást, de a csókám ápolgatja, rendbehozza és persze a végén kb. kavarnak is egymással, ők lesznek az új Ádám és Éva. Nagyjából ennyi, nem egy nagy sztori, de most valamiért eszembe jutott. Szóval, mi lehet a mű és szerzője? Előre is köszönöm a segítséget!
Hát erről én is tettem ki egy kérdést több mint másfél éve :-D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__10022895..
Nem találom én sem.
Azta... elolvastam a Te kérdésedet is, tényleg ugyanazt keressük. Nekem mondjuk nem rémlik, hogy dupla füzett lett volna, attól még persze lehet, hogy de.
Nézegettem Zórád & kortárs szerzeményeket, de egyelőre nincs meg. Ha esetleg jutok valamire, jelzem!
Na, adtál egy ihletet, meg is találtam!
Preyer Hugo- Szendrei Tibor: Emberek és Robotok
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!