Szerintetek mik azok a könyvek, amiket mindenkinek el kell olvasnia?
Ma aztán kapom a nullázásokat a Könyvekben! :)
Azért azt leírom, hogy aki évente (!) tíz (!) könyvet (akármilyen vékonykák is legyenek) elolvas, az már E L I T olvasónak számít. Elitnek, évi tíz könyvvel. Gondolkozzatok el ezen kedves lepontozók.
És a könyvek többsége Agatha Christie, D. Steel, S. King, Nemere és hasonló „írók” színvonalán mozog. Pláne a tiniknek gyártott „könyvek”.
És még csodálkozunk, hogy hol tart az ország.
„Te meg kedves 5-ös gondolkozz el a kérdésen. Mert nem az volt, hogy ki mennyit olvas.”
Ha a magyar emberek 82%-a nem olvas, akkor nem teljesen mindegy?
#3, 5, 7, 8
Az ok, hogy a magyarok keveset olvasnak, de a válaszaidnak semmi közük sincs a(z amúgy elég idióta) kérdéshez.
Én magasról telibesz@rom, hogy más mit tart jónak, kiemelkedőnek, stb. Majd eldöntöm én, hogy nekem mi jó, mi tetszik. Az iskolai háziolvasmányokat egy kivétellel pl szívből utáltam, pedig amúgy általában nem mai íróktól olvasok (pl Lovecraft).
Amúgy szerinted egy 13 éves mit olvasson, ha nem tinikönyvet? Vagy neked az ovisoknak szánt meséskönyvekkel is bajod van, mert szerinted alacsony a színvonaluk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!