Olyan könyveket keresek, amelyek szellemekkel foglalkozik? Nem mesekönyvre, fanatsy-re gondolok, hanem amelyben a szellemekkrel fogoalkoznak, tudományosan.
Figyelt kérdés
Jó tudom, bugyutsm hagnzik és sokan azt fogják gondolni, hogy agyára ment a szellemírtók, de mi tagadás imádom azt a filmet. De kost nem azért teszem fel a kérdést, hogy szellemírtósat akarjak játszani, hanem mert komolyan foglalkoztat a téma és mert érzékeltem pár furcsa dolgott itthon, pl vmi leborított egy teljesen stabilan álló dolgot a spájban a helyéről, volt olyan is, hogy az ablakomat vmi belökte stb.
Témákban pl a szellemidézés, a szellemekkel való kapcsolatfelvétel, szellemek fajtái, vagy bármilyen szellemekkel foglalkozó dolgot értem, komoly válaszokra várok, és olyan könyvekre vagyok kíváncsi, amik nem kitalált történetek vagy hasonlók.
2021. máj. 4. 12:57
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!