Van olyan angol könyv amelyik megtanít felső fokig angolul beszélni?
Akkor egy alapszintű könyvvel kéne kezdened.
Annyiból jó, hogy a nyelvvizsgához nem kell a nyelvtan, így picit "könnyebb" dolgod lesz.
Itt elég sok a kínálat, szerintem innen tudsz olyat találni, ami jó lehet neked.
Szerintem amúgy a nyelvtani részre szerintem megfelelnek Raymond Murphy könyvei. Nekem például az English grammar in use 4. kiadása van meg. Viszont ezt nem főkönyvként ajánlom, mivel ez csak nyelvtan. Viszont tényleg mindent tartalmaz a könyv, nagyon ajánlom a nyelvtani részhez! Most is használni tudnád, meg később is, mert így minden fontos dolog benne van. Viszont tényleg csak nyelvtan van benne, szóval ne erre alapozz.
Esetleg kezdésnek Pons könyv? [link]
Nekem spanyolban van Pons könyvem, szóval nem tudom, hogy most konkrétan ez az angol milyen, de szerintem nézz utána, most pont akciós, lehet megérné még most megvenni. De mondom, nézz utána, nekem a konkrét angol könyveikkel nincs tapasztalatom.
Én erre gondoltam, de még nem döntöttem el hogy melyiket veszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!