Mi a véleményetek erről a borítóról?
Egy történetet írok, és ezt készítettem borítónak:
Mi a véleményetek róla? Olvasható? Esztétikus? Figyelemfelkeltő? Tetszik?
(A sztori fülszövege:
Henry, a hetvenes évek derekán élő érzékeny texasi kamasz megelégeli kegyetlen édesapja bánásmódját, és az anyja megtakarított pénzéből elszökik a lehetőségekkel teli Mexikóba, maga mögött hagyva nyomasztó múltja árnyas titkait. A kihalt dél-amerikai pusztában rögtön ráakad a furcsa Hotel Esorra, és annak bolondos lakóira, akiknek erkölcsessége hamar megkérdőjeleződik a menekülő fiú számára. Azonban Henry képtelen elhagyni a bűvös helyet, mivel itt megismerkedik élete szerelmével, akit csak ,,Ő"-nek nevez, általa pedig kibogozhatatlanul belekeveredik néhány igazán sötét ügybe.
Főszereplőnk belecsöppen a tudatmódosítók, a zene, a szenvedély és a bűn varázslatos világába, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ebben a történetben semmi sem az valójában, aminek látszik...
Ha érdekel egy meghökkentő história szenvedélyről, szerelemről, barátságról, gyilkosságról és veszteségről, akkor a Hotel Esor neked való!)
Köszönöm a válaszokat előre is:)
Hűha, látom lepontoznak mindenkit, de vállalom...
Szerintem egész jól néz ki. Annak ellenére, hogy könyvborítók terén a minimalista stílust preferálom, ennek kicsit retró hangulata van, megragadná a figyelmem egy könyvespolcon.
Viszont! A balszélre kihúzott cím nagyon rossz, igazítsd középre, vagy legalább húzd bennebb. Ja és szerintem a dupla sor sem indokolt, valamint csatlakozom az előttem szólóhoz, a fehér vagy fekete írás is jobban találna.
De ismétlem nekem teljesen bejön amúgy. (Na persze laikus vagyok.)
Igen! Az eredeti így sokkal jobb, bár az a körbevágott hotel kicsit sántít :D Viszont hangulatos. Még talán megnézhetnéd picit nagyobb szöveggel, de igazából így is jó.
A másodikban nem igazán passzolnak a színek, de a neonos megoldás is jól néz ki. Némelyik borítón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!