Mi a véleményetek erről a borítóról?
Egy történetet írok, és ezt készítettem borítónak:
Mi a véleményetek róla? Olvasható? Esztétikus? Figyelemfelkeltő? Tetszik?
(A sztori fülszövege:
Henry, a hetvenes évek derekán élő érzékeny texasi kamasz megelégeli kegyetlen édesapja bánásmódját, és az anyja megtakarított pénzéből elszökik a lehetőségekkel teli Mexikóba, maga mögött hagyva nyomasztó múltja árnyas titkait. A kihalt dél-amerikai pusztában rögtön ráakad a furcsa Hotel Esorra, és annak bolondos lakóira, akiknek erkölcsessége hamar megkérdőjeleződik a menekülő fiú számára. Azonban Henry képtelen elhagyni a bűvös helyet, mivel itt megismerkedik élete szerelmével, akit csak ,,Ő"-nek nevez, általa pedig kibogozhatatlanul belekeveredik néhány igazán sötét ügybe.
Főszereplőnk belecsöppen a tudatmódosítók, a zene, a szenvedély és a bűn varázslatos világába, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ebben a történetben semmi sem az valójában, aminek látszik...
Ha érdekel egy meghökkentő história szenvedélyről, szerelemről, barátságról, gyilkosságról és veszteségről, akkor a Hotel Esor neked való!)
Köszönöm a válaszokat előre is:)
Szerintem a környezethez, ahol a történet játszódik, passzolnak az élénk színek, amiket használták, a kép kopársága is illik, bár nem következtetnék románcra.
A cím viszont talán kicsit kicsi, legalábbis nem azt veszem észre először. Egyébként jó a fülszöveg is, izgalmasnak hangzik.
Köszönöm szépen, és nagyítok a címen :)
(nem tudom, hogy te az egyes vagy-e, csak időközben sikerült megnyitnod, mindenesetre hálás vagyok a véleményért)
Erkölcsössége, nem erkölcsessége. Sablonosnak tűnik. Vagy csak kiadói dolgozóként már csömöröm van… lehet.
A borító szakmai szempontból rossz, de azon lehet segíteni. De taszító nagyon. A történet a hetvenes években játszódik. Abban a korban Magyarországon ilyen igénytelen borítók készültek az olcsó, papírkötéses ponyvákra. Ha így vesszük, akkor nem is annyira rossz. De ne vegyük így!
Hozzáférésre van szüksége
Kérjen hozzáférést, vagy váltson olyan fiókra, amelynek van hozzáférése. További információ
Nagyon fura a kompozíció. A neved középen van, a cí oldalt, az épület megint középen.
A cím ráadásul nagyon a szélén van, alig van pár mm a lap széléig. Meg az is fura, hogy közel van a felső szélhez, de aránytalanul messze a háztól.
A betűtípusok sem egyeznek és nem néznek ki jól együtt.
Nekem maga a photoshop munka sem igazán tetszik, főleg az épület tetejénél.
Alapvetően nagyon össze-vissza, nem kellemes ránézni. Túl sok a minta, semmi nincs semmivel összhangban.
Úristen nekem nagyon tetszik.
De az Esort oldaltól oldalig kihúznám és egy totál más betűtípust használnék, illetve fehér vagy fekete lenne a színe, a hotel szót pedig kicsit kisebbe fölé raknám, de egyébként nagyon jó!
És kiadványszerkesztőként ezt szakmai szeppel, tapasztalattal és háttérrel mondom. :)
Szerintem pont ez benne a szép, ez a kaotikusság, elvontság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!