Leiner Laura hasonló könyvek?
Figyelt kérdés
Már minden Leiner Laura könyvet kiolvastam.Tudnátok hasonló könyveket írni?2021. ápr. 17. 15:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem hasonló lehet a d.a.c. Csak egy részét olvastam, de nagyon tetszett, csak még nincs meg a többi könyv.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a Lol könyvek is hasonlók (pl. Segítség Youtube sztár lettem!) esetleg a Neveletlen hercegnő naplója, vagy a Hűvösvölgyi suli. Talán még az Időtlen szerelem triológia (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld), Hex Hall. Ezek inkább fantasy könyvek, viszont ugyanúgy tinédzserekről szólnak és van bennük romantika.
3/6 anonim válasza:
A Hűvösvölgyi sulit én a SzJG előtt olvastam és nagyon hasonló, csak ajánlani tudom.
Az Időfutár sorozat kicsit más, én nem olvastam, de sok jót hallok róla és rengeteg LL fan olvasta.
4/6 anonim válasza:
Az időfutár egy részét olvastam, nagyon tetszett, másabb mint az SZJG de nagyon jó könyv az is, csak ajánlani tudom:)
5/6 anonim válasza:
Szerintem Laurából csak egy van, viszont van pár hozzá hasonló könyv :)
Én a Caraval trilógiát ajánlom, az nagyon jó!
6/6 anonim válasza:
Lol könyvek (Lángra lobbant nyár, Keserédes nyár, Rád hangolva, Kivédhetetlen szerelem, Cinder és Ella duológia) Hűvösvölgyi suli sorozat, Sulijegyzetek sorozat (Nyitótánc, Ballépések, Táncvarázs, Szívkeringő)
Szerintem ezek mind hasonlóak a Leiner Laura könyvekhez. Én mindet olvastam és mind nagyon tetszett. Bátran ajánlom mindet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!