Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Alkonyat Film első részébe...

Az Alkonyat Film első részébe az első könyv cselekménye játszódnak le? Tehát egy film egy könyv?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 12. 14:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Cselekményei*
2021. ápr. 12. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. ápr. 12. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően igen, persze vannak olyan jelenetek, amiket nem tettek bele a filmbe és plusz jelenetek, amik a könyvben nem szerepeltek, de a filmben igen.
2021. ápr. 12. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyjából igen.
2021. ápr. 12. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Igen, és hiába olvastam el, ugyanolyan f0s...

A film mégrosszabb :D

És Jacob, teljesen más benne (egyebek között...)

A könyv unalmas, és nagyon béna, de a film egyenesen felháborítóan kakkantó!

A könyvben sem semmi a Bella, de a filmben egyenesen kikészít, a külseje csak hab a torán, meg a pofavágásai...

2021. máj. 3. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Elég szomorú, hogy szerinted érdemi kritika egy színésznő külsejét lehordani. Stewart 17 éves volt az első film forgatása alatt. Mi lenne, ha nem szekíroznál egy iskolás gyereket?

Én sem szeretem az Alkonyatot, de annyi mindenben lehetne kritizálni, erre pont ezt szúrtad ki magadnak?

2021. máj. 3. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem pont te szúrtad ki magadnak a veleményemből ezt a részletet...

A színészi tehetsége is egy dupla nulla, magyarországi színészek szintjét ha hozza...

Sok másik 17 éves is van, aki sokkal tehetségesebb, sőt még fiatalabbak is, sőt idősebbek is :D

A kora neked mindenre magyarázatot jelent ?

Kit érdekel, hogy hány éves ?

Ha jó, akkor jó, ha nem akkor nem.

Ott van Whoopi Goldberg, na rá sokmindent lehet mondani, csak azt nem hogy szép, DE ettől függetlenül jó színész.

Vagy ott van a forgatás ideje alatt hasonló korú Keira Knightley, aki a Karib-tenger kalózaiban játszott.

Ő is tehetségesebb.

Vagy akár Abigail Breslin, aki rengeteg filmben szerepelt már, egészen kicsi kora óta.

Attól függetlenül, hogy nem bírom a kis Abigail-t sem, még mindig tehetségesebb mint a mi Kristen-ünk.

2021. máj. 3. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!