Mit olvastok most?
Tetszik nektek?
Én Lalya-t olvasom Colleen Hoovertől. Meg a King-et T.M. Fraziertől.
Legutobb
Natsuo Kirino: Kín-t fejeztem be.
Ez egy japán thrillerszerűség, de engem sokkal jobban megfogott a világa, hangulata és a szereplők élete, mint konkrétan a gyilkosság körül kibontakozó bonyodalom. Kifejezetten tetszett, volt is egy kis hiányérzetem, miután befejeztem.
azóta párhuzamosan olvasok 3-at:
-Charlotte Brontë: Jane Eyre
Most olvasom másodjára. Ez szerintem "kötelező" minden könyvkedvelőnek legalább egyszer. (Most adták ki újra nagy-nagy örömömre.)
-Walter Tevis: Vezércsel
Az első fele izgalmas volt, a közepénél kicsit ellaposodott számomra, de kb. az egyharmada hátra van még.
-On Sai: Lucy (Szivárgó sötétség 2.)
Hozza a megszokott On Sai színvonalat. Végig sziporkázó stílus, karakterek, fordulatok és párbeszédek.
Bencze Blanka: Pulcsiban alszom
Egy anorexiás lányról szól, igen érdekes. Eddig tetszik, bár félő, hogy a "megmentő" szerepében jönni fog egy fiú, akivel összejön, ami nekem nem igazán tetszene. Mármint az nem, ha a lány anorexiájának megszüntetésére alapulna a kapcsolat.
Sword Art Online Aincrad 2.
Nem a legjobb könyv, amit életemben olvastam, de időtöltésnek és angol gyakorlásnak tökéletes.
Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe
Nagyon tetszik. :)
Nietzsche - Ecce homo
Nagyon élvezem, az utóbbi időben jól beletemettem magam a műveibe😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!