Hány órát olvastok egy átlagos nap, mi az egészséges szint?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 20:17
2/10 anonim válasza:
esténként fél órát, nem tudom mennyi az egészséges szint😕
3/10 b1812567 válasza:
Szerintem ennek inkább csak minimum szintje van. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Az alvás és a testmozgás is fontos szerintem, na meg a szemek egészsége :'D
2021. febr. 9. 12:52
5/10 anonim válasza:
0,5 óra. Igényem szerint több lenne az "egészséges" szint, de nem érek rá többre. Nosztalgiával gondolok a középiskolai éveimre, amikor heti 1-2 könyvet elolvastam. Most jó, ha havonta olvasok el egy könyvet. Mondjuk ebből a szempontból jó volt a tavaszi itthon lét. Akkor sokat olvastam.
6/10 anonim válasza:
Iskolás koromban 3-4 órát is olvasással töltöttem. Első osztályban karácsonyra megtanultam olvasni, ettől kezdve az egyetem elvégzéséig ez volt a kedvenc elfoglaltságom. Óvodás koromban a szüleim olvastak nekünk 1 1,5 órát, nagyon siettünk az lefekvés előtti teendőkkel, hogy le ne késsük az esti olvasást. Ettől szerettük meg a könyveket. (3-an voltunk testvérek).
Most 50 évesen kb. fél óra naponta, többre nem jut idő.
De soha nem olvasok telefonról, számítógépről, (vagyis semmilyen világító képernyőről) könyvet, mert az nagyon szemrongáló!!
7/10 A kérdező kommentje:
Én is a könyv könyvet szeretem.
2021. febr. 13. 21:43
8/10 anonim válasza:
Napi fél óra. Többre nem jut időm
9/10 anonim válasza:
Az olvasás hosszú távon tisztánlátást okoz , ez a mai világban nem veszélytelen ! Csak óvatosan !
10/10 A kérdező kommentje:
9. Vigyázz ne mondj ilyeneket.
2021. febr. 17. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!