Hogyan mondjátok, hogy Wattpad?
Figyelt kérdés
Én "vattpad"-nak, nem tudom, így szoktam meg és már nehéz átállnom "vettped"-re :D2021. ápr. 10. 20:17
A kérdező szavazást indított:
"vettped"
"vattpad"
máshogy (?)
60 szavazat
1/6 anonim válasza:
Amikor leírva látom, az agyam mindig ilyen jó magyarosan vattpadnak olvassa, de hangosan vatped-nek mondom (az az "a" igazából az angol nyitott ae, persze).
2/6 anonim válasza:
“Vattped”, de nem annyira szoktam sokszor kiejteni, így pontosan nem emlékszem, hogy mindig így mondom-e ki.
3/6 anonim válasza:
Máshogy: vatpad
Ez már így épült be a köztudatba – lehet ágálni ellene, de felesleges.
4/6 anonim válasza:
vattpad-nak mondom.Eddig eszembe se jutott, hogy máshogy kéne ejteni...xD
6/6 anonim válasza:
Vattpad-nek hívom. Nem tudom megszokás. Magyar vagyok és ezt is azonnal magyarosítom. Tanulom 11 éve az angolt és most készülök középszintű érettségire és 2 éve a németet, de ezt sohasem tudtam angolosan mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!