Pamela Reif könyveit hol tudom megbízható forrásból megvásárolni?
Figyelt kérdés
Az tudom, Német és Angol nyelven elérhető de attől még magyarországra rendelhető? Valakinek megvan? Megbízható, valódi helyről akár használtan is érdekelne! Aki olvasta őket mi a véleményetek róla? Megéri megvásárolni?2021. ápr. 3. 20:36
1/4 anonim válasza:
Szia! Én a bookline-on már sokszor rendeltem könyvet, a Libri társcége és itt találtam is, bár nem tudom hogy melyik kell: [link]
2/4 anonim válasza:
Szia, azóta beszerezted? Érdekelne a véleményed :)
3/4 anonim válasza:
Nekem megvan az első receptes könyve angolul, PDF-ben. A német snack-esről sajnos lecsúsztam és most nem is rendelhető.
Ha írsz, szívesen átküldöm. Egyébként sok receptje ingyen is elérhető.
4/4 anonim válasza:
Ha előfizetsz a PamApp-ben, akkor ott megkapod angolul vagy németül a 2 könyv összes receptjét. Szerintem papíralapon most egyenlőre nem elérhető. Az App-ben, egyébként van vagy 400+ recept ezen kívűl.
Most azt hiszem kedvezmény is van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!