Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasó lányról keresek idézete...

Tamara9737 kérdése:

Olvasó lányról keresek idézetet. Többi lent.... Olvasta már valaki?

Figyelt kérdés
Régen olvastam egy idézetet egy lányról. Aki vonaton ült,és olvasott. egy férfi szólt neki valamit. Párbeszéd formájában volt. Nem igazán emlékszem többre. Nagyon nagy talán, magyar irotol származik.

2021. márc. 31. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

– Látom, a kisasszony Jókait olvas. Mondja, nem túl nehéz ez magácskának?

(…)

– Nehéz volna? – bámultam rá elkerekedő szemmel, majd fél kézzel néhányszor megemeltem az ölemben heverő kötetet. – Nem, uram, én egész könnyen elbírok vele.

A fiatalember bambán bámult vissza rám. Először láthatóan fel sem fogta a tényt, hogy épp ki lett gúnyolva. Ám mikor az ablaknál ülő idős hölgy (összesen csak mi hárman voltunk a kupéban) halkan felnevetett, végre leesett neki a papírkoronás.

– Oh, nem a súlyára gondoltam – mondta a fiatalember, s arcát haragos pír öntötte el.

Ez esetleg?

2021. ápr. 2. 21:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen. Köszönöm szépen!
2021. ápr. 2. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!