Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki, le tudná írni röviden,...

Valaki, le tudná írni röviden, hogy miről szól Percy Jacksontól a Villámtolvaj?

Figyelt kérdés
Vannak különóráim, és el kellett volna olvasni. Viszont én ezt nem tettem meg. Lenne valaki olyan kedves hogy csak nagyjából leírja a storyt?
2021. márc. 21. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Olvasni??

Én csak a filemt láttam :D

Ha gonolod nézd meg :D

Esti programnak pont jó, a film meg elég jó lett szerintem.

De ha olvasni kellett (mármint ha ebből van könyv) úgy is olyan kérdés lesz ami nincs benne a filmben.

2021. márc. 21. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

"mármint ha ebből van könyv"

Fordítva...

2021. márc. 21. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha már lusta voltál elolvasni, legalább arra vehetnéd a fáradtságot, hogy utánanézel magadtól, nem gondolod? Istenem, ez mennyire röhejes.
2021. márc. 21. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem mondod nem jövök rá, hogy nem a filmek alapján írják a könyvet.

Hihetetlen információ.

Azt a részt úgy értettem, hogy ennek könyv változatát nem ismertem, nem láttam, nem hallottam, nem kerestem rá. Nem tudom létezik-e. Nem hallottam soha, hogy "készült az azonos című könyv alapján" vagy bármi egyebet. Szóval nem tudom, hogy van-e ebből könyv is, vagy csak simán a film van.

2021. márc. 21. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

"Ha nem mondod nem jövök rá, hogy nem a filmek alapján írják a könyvet.

Hihetetlen információ.

Szóval nem tudom, hogy van-e ebből könyv is, vagy csak simán a film van."

Tehát nem tudod, de rájöttél, hogy a nem tudod, hogy létező könyvet nem a film nyomán írták. Aham.

"Nem hallottam soha, hogy "készült az azonos című könyv alapján""

Mert nem azonos a címük..

2021. márc. 21. 22:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha kérdezek valamit nem kell egyből letámadni
2021. márc. 22. 07:35
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Senki nem támadott le, de eléggé szánalmas, hogy arra nem tudod venni a fáradtságot, hogy egyedül utánanézz.
2021. márc. 22. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Először tisztázzunk pár dolgot:

A könyv írója: Rick Riordan

A könyv címe: A ​villámtolvaj

A sorozatok címe amelyekbe tartozik: ​Percy Jackson és az olimposziak, Félvér Tábor Krónikák

Tartalmak (angolok, viszont ha fordítod, akkor nem annyira feltűnő, mintha valahonnan kimásoltad volna magyarul):

[link]

[link]

2021. márc. 22. 15:54
 9/9 anonim ***** válasza:

A könyv a 12 éves Percy Jacksonról szól, aki szembesül azzal, hogy az apja egy görög isten. Egy Félvér Tábor nevű helyre jut, ahol a hozzá hasonló hősöket képzik. Megvádólják azzal, hogy ellopta Zeusz villámát, ezért küldetésre indul, hogy visszaszerezze azt.

A könyv humoros, főleg fiatalabb korosztálynak való, de én máig élvezem újraolvasni.

16/F

2021. máj. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!