Valaki, le tudná írni röviden, hogy miről szól Percy Jacksontól a Villámtolvaj?
Olvasni??
Én csak a filemt láttam :D
Ha gonolod nézd meg :D
Esti programnak pont jó, a film meg elég jó lett szerintem.
De ha olvasni kellett (mármint ha ebből van könyv) úgy is olyan kérdés lesz ami nincs benne a filmben.
"mármint ha ebből van könyv"
Fordítva...
Ha nem mondod nem jövök rá, hogy nem a filmek alapján írják a könyvet.
Hihetetlen információ.
Azt a részt úgy értettem, hogy ennek könyv változatát nem ismertem, nem láttam, nem hallottam, nem kerestem rá. Nem tudom létezik-e. Nem hallottam soha, hogy "készült az azonos című könyv alapján" vagy bármi egyebet. Szóval nem tudom, hogy van-e ebből könyv is, vagy csak simán a film van.
"Ha nem mondod nem jövök rá, hogy nem a filmek alapján írják a könyvet.
Hihetetlen információ.
Szóval nem tudom, hogy van-e ebből könyv is, vagy csak simán a film van."
Tehát nem tudod, de rájöttél, hogy a nem tudod, hogy létező könyvet nem a film nyomán írták. Aham.
"Nem hallottam soha, hogy "készült az azonos című könyv alapján""
Mert nem azonos a címük..
Először tisztázzunk pár dolgot:
A könyv írója: Rick Riordan
A könyv címe: A villámtolvaj
A sorozatok címe amelyekbe tartozik: Percy Jackson és az olimposziak, Félvér Tábor Krónikák
Tartalmak (angolok, viszont ha fordítod, akkor nem annyira feltűnő, mintha valahonnan kimásoltad volna magyarul):
A könyv a 12 éves Percy Jacksonról szól, aki szembesül azzal, hogy az apja egy görög isten. Egy Félvér Tábor nevű helyre jut, ahol a hozzá hasonló hősöket képzik. Megvádólják azzal, hogy ellopta Zeusz villámát, ezért küldetésre indul, hogy visszaszerezze azt.
A könyv humoros, főleg fiatalabb korosztálynak való, de én máig élvezem újraolvasni.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!