Rick Riordan "Magnus Chase és Asgard istenei" c. könyvsorozata mikor jelenik meg magyarul?
Figyelt kérdés
Fontosabb kérdés az, hogy egyáltalán meg fog-e jelenni?
És vannak még a "Percy Jackson és az Olimposziak" meg az "Olimposz hősei" c. könyvsorozaton kívül Rick Riordannak más magyarra fordított művei is?
#könyv #magyar #olvasás #magyar fordítás #Rick Riordan #Percy Jackson #Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak #Annabeth Chase #Az olimposz hősei #Solangelo️
2019. máj. 18. 17:21
1/6 anonim válasza:
Moly.hu szerint tervben van a Könyvmolyképző által, de várható megjelenésnek csak három ? van írva.
Riordan más könyvsorozata még a Kane krónikák (egyiptomi istenes), illetve társírója a 39 kulcs c. sorozatnak is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2019. máj. 20. 21:51
3/6 anonim válasza:
Ha érdekel a könyv szerintem érdemes lenne megpróbálnod elolvasni angolul. Én nem tanulok iskolában angolt, nem is vagyok túl jó benne mégis teljesen megértem könnyű olvasni simán megpróbálhatnád,ha kicsit is tudsz angolul.
4/6 anonim válasza:
Szia!
A Wattpadon van egy elkezdett MC fordítás, még csak a 19. fejezetig van lefordítva, de itt a link ha érdekelne:
5/6 anonim válasza:
#4 Ezt valaki átnézhetné, mert a helyesírásról még hírből sem hallott ezelőtt.
6/6 anonim válasza:
Új infó! Előkészületbe helyeződőtt a Magnus Chase. Most már biztos, hogy meg fog jelenni.
Itt a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!