Létezik Magyarországon Interlib Antikvárium néven antikvárium?
Sziasztok!
A címben szereplő kérdésben szeretném a segítségeteket kérni. A Bookline oldalán keresgéltem egy könyvet, amit elvben az egyik partnerük, az Interlib Antikvárium révén lehetne beszerezni. Megpróbáltam rákeresni, de csak egy antikváriumot hozott ki ezzel a névvel, az pedig erdélyben található. A Bookline ügyfélszolgálata szerint viszont csak hazai partnereik vannak... Létezik esetleg ilyen névvel másik is - ha igen, hol tudnám felvenni velük a kapcsolatot - vagy a telefonos információ nem volt teljesen pontos?
Hálásan köszönöm, ha valaki tud ebben segíteni! :)
Szia!
Az Interlib Antikvárium tulajdonosa vagyok. A telefonos infó valóban nem volt pontos, a cégünk erdélyi (partiumi) székhellyel működik Szatmárnémetiben. Nyugodtan írhatsz az interlib@interlib.ro címre, ha még mindig elérhető a kérdéses könyv, szívesen segítünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!