Milyen angol antikváriumokból érdemes rendelni Magyarországra?
Eddig a bookdepositoryról rendeltem angol nyelvű könyveket, de kissé pazarlásnak érzem mindig új könyvet rendelni.
Van valakinek tapasztalata az angol second hand piacról?
Igen van, ilyen cèlra az abebooks-ot èrdemes használni, egy online piactèr, ahol antikváriumok vannak fent. (Arra figyelj, hogy jópár országból vannak antikváriumok, egyrèszt nehogy mondjuk pl. nèmetül rendelt meg a kiszemelt könyvet, vagy amerikából, bitang áron)
De amúgy tök jól listázza azárú helyèt meg a költsègeket
Nem látok semmit, az, hogy mit rendelsz ès az èppen hol-kinèl található meg határozza meg az árat :)
Èn jellemzően warhammer 40.000 regènyeket veszek onnan, de egy ideje nem rendeltem. Gyanìtom a pandèmia sem lefele nyomta az árakat... Sajnos most általában szìvás van, amikor pár hónapja akartam valamit pl. A bookdepository-ról, nem is szállìtottak európába (covid+brexit áldásos hatásai) simán lehet, hogy egy rahedli angol antikvárium ezèrt pl nem jelenik meg
A Warhammer az jó cucc. :D
Konkrétan két könyvet adtam a kosaramhoz, összesen mindennel együtt 23 dollárt írt, ami szerintem baromi sok használ könyvekért. Nagyon durva szállítási költségek vannak, pedig több eladót is néztem.
Amazonon is van antikvár opció (bár ott szintén meg kell nézni, hogy mit rendelsz és honnan, illetve a szállítási költséget is magasnak találhatjátok) és ebay-en is van egy-két nagyobb antikvárium, ami tök megbízhatóan szállít.
Warhammerben nem vagyok jártas, de a művészeti album (bontatlan, fél áron, legolcsóbb 2nd hand opció) még akkor is megérte, ha 10 euro volt a postaköltség. Paperback regényért tuti nem fizetnék ennyit.
Most megnéztem, és ami a következő rendelendő könyv lenne, kb 14 usd nekem mindenestül (7 usd az ára / 7 usd szállítás) angliai antikváriumból.
Sajnos a devizánk is egy fosch :)
Sima paperback ragényeket 2500-3000 forint körül rendelgettem annó, most 4000 forintból jövök ki. Sajnos olcsóbb alternatíva nincsen, ennél csak drágábbak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!