Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wow világa hogy van kronologik...

Wow világa hogy van kronologikusan?

Figyelt kérdés
Most kezdtem pár napja benne Illidan c. Könyvbe. Eddig nagyon jó és imádom, de érdekelne hogyan épül fel kronologikusan a word of warcraft világa a könyvekbe.

2021. márc. 10. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az iIllidan cimu konyv a legionnal kezd. Elotte még naaaagyon nagyon sok minden tortént. Szerintem érdemes lenne elolvasnod elotte a war of the ancientet, a meghasadt foldet és a végtelen forrást. Azért igy mondom, mert az utobbi kettot én magyarul olvastam, mert azt még meg tudtam venni a konyvesboltban. A maradékot interneten megtaláltam és le tudtam tolteni :)
2021. márc. 10. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi!:)
2021. márc. 10. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
nincs mit :) Persze a teljesség igénye nélkul, még mindig vannak kronológiailag konyvet elotte, de ez a trilógia amit fentebb javasoltam, az kifejezetten Illidanról szól ( meg a testvérérol, és Tyrande-rol. Hármójuk kapcsolata elég meghatározó, és sokmindent megmagyaráz, hogy Illidan miért lett olyan amilyen, és hogy mik a motivációi :)
2021. márc. 11. 16:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Ertem. :)
2021. márc. 11. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!