Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem ajánlani ilyen...

Tudnátok nekem ajánlani ilyen könyveket?

Figyelt kérdés
Olyan könyveket szeretnék olvasni amelyek tanulságosak és az életre tanítanak, a sikeres és boldog élet titka, az emberi kapcsolatok, vagy a világ problémái. Jelenleg ezek érdekelnek.

2021. márc. 10. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Önsegítő könyvek,önfejlesztő könyvek. Írd be Google-ba és kiade gy csomót,lehet rendelni is :)
2021. márc. 10. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Regényekre vagy útmutatószerű könyvekre vagy kíváncsi?
2021. márc. 11. 07:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak én olyat szeretnék olvasni amit valóban érdemes és nem a szokásos sallangot. Mindkettőt szívesen olvasnék:) Sajnos ebben a covidos időszakban nem sok minden ad motivációt a mindennapokhoz. Hajlamos az ember a szürke hétköznapok rabja lenni. Szóval megköszönöm, ha ajánlotok olyat ami nektek igazán tetszett. Nyilván a google-t is fürkészem.
2021. márc. 11. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én javaslom olvass valami regényt, ami inkább kizökkent a valóságból kicsit, nekem ez nagyon bevált! Igaz nem régóta olvasok és kevés időt tudok rászánni, de amikor olvasok, megszűnik körülöttem a világ!
2021. márc. 19. 16:45
 5/5 anonim válasza:
Szia, én nem olyan rég olvastam egy könyvet Lois Lowry-tól Az emlékek őre címmel. Erre a műre mondanám azt, hogy zseniálisan lett megfogalmazva és lebilincselő ahogy az események sora követi egymást. Elképesztő ahogy egyszerre több témára kitér mégis érthetően. Szerintem ez a nem vészesen hosszú könyv többet mond minden szónál, mivel a történet teljesen ráilleszthető a mai mindennapokra, persze enyhe túlzásokkal és sokszor metaforikus értelemben. Éppen ezért nagyon ajánlom annak aki olyan olvasmányra vágyik ami egészen kizökkenti a valóságból.
2021. ápr. 9. 07:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!