Melyik lenne jobb megoldás a Harry Potter Tekergős fanficemhez?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, de régóta töröm a fejem rajta. Viszont eddig nem sikerült dűlőre jutnom a legalapvetőbb kérdésben.
Nem tudom eldönteni, hogy a főszereplő karakter egy aranyvérű lány legyen-e, akit szintén eltaszít a családja, mert a Griffendélbe kerül. Ebben az esetben Siriusszal párosítanám össze.
A másik ötlet az, hogy Sirius lányként születik, és emiatt az egész történet kicsit más irányt venne. Ebben az esetben Jamesszel szeretnének egymásba.
Szerintetek melyik lenne érdekesebb?
2021. febr. 25. 18:54
1/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Mindkettő egyformán sablonos, de ha jól írod meg, mindkettő lehet szórakoztató.
2/6 anonim válasza:
ahogy az első írja. sok múlik a stíluson.
én személy szerint mondjuk nem szeretem ezeket a történeteket, amikben más neműként születnek a már ismert szereplők. Új karaktert akarsz? akkor csinálj új karaktert.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2021. febr. 25. 19:49
4/6 anonim válasza:
Sirius unikornisként születik, akit egy gonosz varázsló egy négerasszonnyá változtat. Szerelmes lesz Jamesbe. Harry pedig mulattként születik, a homlokán a sebhely pedig az a hely, ahol ki fog nőni az egyszarvú szarv.
5/6 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Én nem javasolnám egyiket sem. Ha plusz karaktert akarsz belerakni, akkor szerintem találj ki neki egy teljesen más családtörténetet, és jellemet.
6/6 anonim válasza:
Esetleg, egy olyan lány aki szintén gazdag családból származik,a mardekárba kerül (viszont mugli származású, de valamiért nem jönnek rá) a családja viszont varázsló mivolta miatt kiközösíti, esetleg jóban lehetne Lilyvel, az ő barátairól nem sokat tudunk (igen, igen ott vannak a tekergők, de velük csak az utolsó években lett jóban) esetleg Luna anyjával is jóban lehetne (ilyen módon ő is bekerülne a képbe) és hát mivel a mardekárban lenne, lehetőség lenne egy kicsit jobb képben is feltűntetni a házat , és hát ott van Piton és Regulus is. Érdekes lehetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!