Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Honnan tudnám megszerezni Az...

Honnan tudnám megszerezni Az én harcom című könyvet?

Figyelt kérdés
ismertebb neve a Mein kampf
2010. aug. 16. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Első találat!

2010. aug. 16. 21:29
 2/10 A kérdező kommentje:
nekem könyv formájában kell nem a neten és MAGYARUL te IQ fighter
2010. aug. 16. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:

"nekem könyv formájában"

Könyv az könyv! Mindegy papírra nyomva, vagy html-ben.

"nem a neten"

Az a te bajod. Miért nem azt kérdezted?

"és MAGYARUL"

Igaz hogy elég bonyolult az édes anyanyelvünk, de hogy valaki (feltételezhetően) magyarként ne tudja eldönteni egy egész könyvnyi magyar szövegről hogy milyen nyelven íródott...

"te IQ fighter"

Szemtelenkedés helyet inkább megköszönhetted volna! BUNKÓ!

2010. aug. 16. 22:12
 4/10 A kérdező kommentje:
nekem nem az kell hogy kioktasson egy 13 éves kis *****, hanem hogy hol tudnám megvenni nyomtatott kiadásban magyar szavakkal íródott könyvet melyet Adolf Hitler írt a címe Az én harcom
2010. aug. 16. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:

A kioktatásra rászolgáltál! Nagyra vagy vele, hogy már elmúltál 15? Jó kérdés 1/2 válasz. Hülye kérdésre viszont szinte lehetetlen jót válaszolni.

A címe egyébként Harcom, nem Az én harcom. Hogy hol lehet megtalálni? Antikváriumban, mint általában a könyveket. Ha szorgalmasan keresel, talán találsz 1945 előtti példányt. 1996-ban ismét kiadták, igaz nagyon korlátozott példányszámban.

Ha veszed a fáradtságot egy kis guglizásra (ha már egyszer megmutattam hogy kell), esetleg rátalálhatsz erre:

[link]

Tudom én csak egy 13 éves ... vagyok, de szerintem te akkor is bunkó vagy!

2010. aug. 16. 22:52
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó választ . kecskeméti vagyok az itteni antikváriumokat már megnéztem de mindenki azt mondta h illegális könyv
2010. aug. 16. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Így mindjárt más. Szívesen. Nem is vagyok 13! :) Sajnos már nagyon rég elmúltam.
2010. aug. 16. 23:15
 8/10 anonim ***** válasza:
kuruc.info
2010. aug. 17. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
2010. aug. 17. 13:00
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi
2010. aug. 17. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!