Melyik jelenleg a kedvenc konyvetek? Miért éppen?
Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 16:14
21/22 anonim válasza:
Carol Souya: Évszakok
Nem tudok vele betelni. Mindig, a könyv minden egyes újraolvasásánál rá tudok csodálkozni (hétszer olvastam két év alatt).
Imádom a benne lévő karaktereket, az írónő stílusát, a történetet...
Igazából az a vicc, hogy első olvasásra nem tetszett, semmi érdekeset nem találtam benne (11 éves voltam). Aztán pár hónappal később a kezem ügyébe került és újra elolvastam. Nos, megnéztem párszor a borítóját, hogy biztos ez az a könyv, ami nem tetszett.
Remélem örökké ilyen hatással lesz rám!:)
(Még könyvek, amiket szeretek: Emlékek őre, Szent Péter esernyője, Egri csillagok, Stanley kincse, Hamlet, Pál utcai fiúk, Festett testek, Harry Potter könyvek, A kisherceg és még sorolhatnám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!