Milyen érdekes könyveket ajánlanátok nekem?
16 éves lány vagyok,imádok olvasni,de kimerültem az ötletekből..
regényeket,verseket,romantikus-és tragikus történeteket szeretek,de a krimik is érdekelnek.
leginkább a vörös-pöttyös könyveket veszem a kezembe,de szívesen meghallgatok pár ajánlatot más fajtákból is.
- Kiera Cass: Párválasztó
- Tavi Kata: Nyitótánc
- John Green: Papírvárosok
- Anne Elliot: Toplistás szerelem
- LOL könyvek
- Jenn Benett: Ragyogó szemek
- Kristine Gier: Fellegszálló
Ohó, ha leginkább eddig csak vöröspötttyösöket olvastál akkor most nyílik csak ki a világ a könyvek előtt.
Terry Prachett: Gördülő kövek,
A kaszás, Kisistenek
Ezek abszurd és vicces könyvek, egyszerűen zseniálisak.
Szergej Lukjanyenko: Ugrás az űrbe
Ez sci fi, de abból is a legjobbak között van, nem hiába van híre az orosz irodalomnak, (egyébként komolyzenében is alkotnak)
Koushun Takami: Battle Royale
Talán ez fog az izlésedhez a legközelebb álni az eddig felsoroltak közül.
Japán leghíresebb könyve. Elég brutális, de romantikus szál is van benne, dráma minden menyiségben, egyszóval kiráky.
3 nap alatt olvastam ki a 300 oldalát.
Whitcher vagy Vaják könyvek.
Talán ezt be sem kell mutatnom.
Eragon könyvek
Tragikusabbak, szomorúbbak:
Bret Easton Ellis: Amerikai pszichó, vagy kicsit "lágyabb" de azért elég brutális még tőle A vonzás szabályai. (Mindkettőből készült film)
Chuck Palahniuk: Láthatatlan szörnyek (Ő írta a harcosok klubját, és erről azt mondják, hogy ez egyfajta "Női harcosok klubja")
Szalóczi Dániel: Mosakodj,Petike,addig,nem, nézlek, indiánnak
John Fowles: A lepkegyűjtő (ez valahol szerelmes, de nagyon szomorú története van, és kriminek is megfelel)
Murakami Haruki: A norvég erdő
Szerelmes:
Füst Milán: A feleségem története
Oravecz Imre: 1972. szeptember (ebben prózaversek vannak)
Nicholas Sparks: Vissza hozzád (ő írta a Szerelmünk lapjait)
Krimi:
Anthony Horowitznek van a "Tini krimik" sorozata. Ezek közt az Alex Rider is (ebből csináltak most egy sorozatot ami lement az AXN-n.)
Ha humorosabb krimiket szeretnél, szintén neki van egy másik sorozata, amiben nem Alex a főszerelpő, hanem két testvérpár, egy félbolond, magát nyomozónak képzelő csávó, meg a zseniális öccse. Nekik is több kalandjuk van, most hirtelen A kettes számú közellenség, meg a Homályos nyomok ugrik be.
Ellopott babácskák
Pillangók kertje
Papír hercegnő
Fogoly a sötétben
Egy feleség dolga
Had mondjam el
Tíz apró lélegzet
Gyönyörű titkok múzeuma
Jane Eyre
Catherine Andersontól minden
A végzet ereklyéi
Üvegtrón
Tüskék és rózsák udvara
A levegő népe sorozat
Zárt ajtók mögött
Veled, mindörökké
Egy szót se szólj
Daniel Stell szerelmes könyveket ír,
Robin Cook orvosi krimik, de ez az író valóban orvos volt úgyhogy ait leír az a valóságban is meg állja a helyét.
Evelin Mars van bene szerelem és bűncselekmény,
Nekem nagyon tetszett Gyere kicsim gyere gyönyörű megható könyv,
Orvos a dzsungelben kimondottan érdekes és van benne igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!