Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Én vagyok az egyetlen, aki...

Én vagyok az egyetlen, aki nem szereti a Harry Pottert? És Drákót főleg nem.

Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem túl szimpik. Én előbb olvastam a későbbi részeket, az 5. volt a második amit elolvastam, hát ott amilyen hiszit levág az elején, hogy őt mindenki elfelejtette, fájt olvasni. Meg igazából a legtöbb konfliktusa elkerülhető lett volna, ha nincsen hős szindrómája, és nem akar mindent egyedül megoldani. Akkor pl Sirius sem halt volna meg. (Mondjuk én a Sirius körüli imádatot sem értem, igazából olyan sokat nem szerepel a karaktere, meg számomra nem hagyott mély nyomot.)

Draco meg simán egy gonosz kis nyomi.

2021. jan. 29. 15:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Én gyakorlatilag együtt nőttem fel a HP könyvekkel (Általános iskola 1-8 osztályos voltam amikor megjelentek magyarul.) Sosem soroltam életem legjobb könyvei közé, de még csak az igazán meghatározó könyvei közé sem. Folyton szembejöttek az ordító hibái, és ahogy egyre idősebb lettem, egyre több ilyen hibát találtam.

A kiforrott véleményem az, hogy indokolatlanul túlhájpolt, ami csak azért tud azóta is tarolni, mert a megjelenésekor nem volt igazi ellenfele, és atkozottul jó volt a marketingje (manapság pedig a nosztalgia-faktor tarja fenn a piacon).

Szóval nyugi, nem vagy egyedül.

2021. jan. 29. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!