Fanfic írók, olvasók! Mi a kedvenc fanfic AUtok? És miért?
Magyarul bszod! Beszélsz magyarul?
Alternatív világ bszod! AV! NEM AU! cringe vagy!
Teljesen jó az AU, azaz Alternatív Univerzum. Ugyanolyan jó, mint az AV-Alternatív Valóság, bár azt is lehetne rá mondani, azaz Alternatív Reality.
Nem tudom mit kell kötözködni. Ha valami nem tetszik, akkor bezárod a kérdést, és elengeded.
A kérdésre válaszolva: Nekem - speciel mindegyik tetszik. Olvasva, és írva is. Bár kényszer házasságról még nem írtam, de elképzelhető.
1 és 2: Alternatív Univerzum ti nagyon okosak.
Az egyikben biztos írtak nektek kettőnél több agysejtet de nálunk itt nem úgy látszik.
Nekem a Lelkitárs, az ABO és az Időutazós* AU-kat szeretem legjobban.
* Vagyis hogy az egyik karakter vissza megy az időben a könyv/film/sorozat kezdetére és a teljes tudásával megváltoztatja azt.
Skacok nem én találtam ezt ki, hanem fizikusok.
Egyetlen regény világában többi párhuzamos vagy alternatív univerzum is jelen lehet, lásd pl minden fanficek öreganyját, a Star Trek világát.
Kérdező (#8)
Nem kell bizonygatni. MI tudjuk. A többiek, meg majd megtanulják, ha akarják. Ha meg nem, akkor sem ettől fognak "megtérni".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!