Mi legyen a címe?
Figyelt kérdés
Egy Harry Potteres fanfictiont tervezek írni. Harryék negyedik évében fog játszodni. A fő téma az lesz,hogy Harry és egy Beauxbatonos lány összemelegedik a Tusa alatt(vissza fog menni F.országba) majd késöbb felnött korukban ismét találkoznak,és újra megismerkednek. Ehhez szeretnék találó címet találni. Ha valakinek eszébe jut használható cím,azt előre köszönöm.2021. jan. 18. 17:38
1/12 anonim válasza:
Ha már a címmel gondjaid vannak, akkor nem sok jövőt jósolok az író szakmában!
2/12 anonim válasza:
Ha gondolod, én szívesen segítek! Írj privátban! :)
3/12 anonim válasza:
Ha még csak tervezed írni, ne törd a fejed a címen. Az írói folyamatban a cím a *legutolsó* lépés. Hogy is tudnál találó címet adni, ha nem írtad még meg a történetet?
4/12 anonim válasza:
Nekem így hirtélen ez ugrott be: Régi ismerősök,
5/12 anonim válasza:
"Ne írj fanficet, ha még címet se tudsz neki adni" (régi kínai közmondás)
6/12 anonim válasza:
Gyerekek, kiadott szerzők agyalnak néha hónapokat a címen, addig meg valami random munkacím alatt dolgoznak. Rohadtul nem egyszerű dolog sokszor a címadás, nem értem, miért kell ennyire mérgezőnek lenni.
7/12 anonim válasza:
Hát azért a kiadott szerzőket ne vegyük egy kalap alá az egy-a-millióból HP fanficekkel... :D
8/12 anonim válasza:
Egy kalap alá veszem, mert ugyanúgy kreatív folyamatnak számít, akkor is, ha te nem tekinted annak, és lehet, a szerző pont a nagyon magától értetődő címlehetőségeket szeretné elkerülni (nagyon helyesen).
9/12 anonim válasza:
Gyermekem, ha szerinted pl. Stephen King vagy Tolkien könyvei egyenlőek azzal, hogy egy 12 éves fél oldalban leírja ahogy Harry fenékberak egy "f.országi" csajt, akkor sajnállak...
10/12 anonim válasza:
Én sajnállak a végletes gondolkodásmódod miatt. De engedjük is el a témát, nem fogunk közös nevezőre jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!