Vagy úgy érzik, hogy illik a történethez, vagy azt hallgatták, miközben írtak.
Ha linkelik a lejátszási listát, sosem nézem meg, és ha egyesével kiírják a zenék címeit a történet elején, el sem olvasom a sztorit.
2021. jan. 9. 15:19
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2021. jan. 9. 15:58
3/7 anonim válasza:
Első, mi a bajod a lejátszási listákkal? Engem általában érdekel, milyen zenét képzelt a sztorihoz az író. Sőt rengeteg jó számot szoktam így felfedezni.
2021. jan. 9. 17:35
4/7 anonim válasza:
Én mondjuk nem szoktam lejátszási listát írni, de ettől függetlenül amikor megjelenik egy ötlet a fejemben, ahhoz mindig társul egy vagy akár több zene is és általában megemlítem ezeket a sztoriban.
Ha olvasok, és ismerem az adott számot, akkor mindig mosolygok rajta, hogy egyébként ehhez a sztorihoz én is hasonló dolgot tudnék elképzelni.
Így azért nem csak az írásoddal adsz át érzéseket hanem a zenével is.
2021. jan. 9. 19:00
5/7 anonim válasza:
Mert az esetek nagy többségében a zene abszolút nem illik semmihez, csak az író hiszi azt, hogy igen.
2021. jan. 9. 19:07
6/7 anonim válasza:
Nálam változó hogy meghallgatom-e mert ha mondjuk olyan a sztori hogy "XY ezt a számot énekelte" akkor meghallgatom, de amúgy csak átlapozom vagy el se olvasom
2021. jan. 10. 15:44
7/7 SzeZsuSa2513 válasza:
A fanfiction történeteimhez én szoktam csatolni lejátszási listát több okból is. Nálam nem ritka, hogy a történetben megemlítek bizonyos zeneszámokat, és azokat szoktam egy-egy Spotify illetve YouTube lejátszási listára tenni. Leginkább azért, mert az olvasó nem biztos, hogy ismeri a dalt, és azért említem cím szerint mert (legtöbb esetben) a szövege miatt építi a story-t. Személy szerint úgy gondolom, hogy ezek a részletek képesek hozzáadni a történet értékéhez, de itt kiemelném, hogy ezeket én csakis a fanfiction történeteimnél használom, amit zenészekkel írok, és a történeteimnek köze van valamilyen szinten a zene témához. Saját történetben nem szoktam ehhez a módszerhez folyamodni, ott kifejezetten kerülöm a konkrét műmegnevezéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!