Hogyan vegyem rá magam arra, hogy jó lenne már elkezdeni olvasni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 09:01
1/3 anonim válasza:
Hogy érted? Ha nem szeretsz olvasni, úgy sem fog menni, ha kötelezőkről van szó, akkor meg akaraterő kell hozzá. Esetleg kezd valami könnyed, vicces történettel, hogy ráérezz.
Nem tudom, mennyi idős vagy, de bemelegítésnek jó Nagy Katalintól az Intőkönyvem története
2/3 anonim válasza:
Olvass novellákat, gyorsan vége van , és ad egy kis sikert , hogy befejeztél egy sztorit. Volt olyan nap , hogy 10 Hemingway novellát is elolvastam. Egy idő után neki fogsz menni, hosszabb komolyabb könyveknek is. :) Nekem a Darren Shan könyvek szeretteték meg az olvasást, lehettem vagy 11-12 éves, most 15 vagyok és szeretek olvasni, komolyabb könyveket ,most A ragyogást olvasom éppen.
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen kezd valami olyannal, aminek a témája legalább egy kicsit érdekel, vagy amit nagyon sokan olvasnak (ez esetben fontos hogy ne legyenek előitéleteid). ne háziolvasmánnyal próbálkozz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!