Wattpad hány figyelmeztetés után blokkol?
Fogalmam sincs. Nekem is voltak slash képeim, de még az olyat is töröltette, ahol nem volt: sem mellbimbó, sem fenék, sem látható nemi szerv, mindössze csak összebújtak a karakterek. Lassan már a csók ábrázolása sem megengedett... Nekem eddig - nem egy folytában -, úgy 4-5 képem lett beállítva úgy, hogy a küldött üzenet szerint, csak én láthattam. Kicseréltem mind, sőt, én magam kezdtem ellenőrizni az összeset.
Fogalmam sincs, hogy ezt algoritmus szúrja ki, a kép alapján, vagy valamelyik "kedves" felhasználó jelentette.
Szerintem a blokkolás attól is függ, mennyire vagy együtt működő.
Vannak bizonyos explicit tartalmak, amik a Wattpadon tiltottnak minősülnek. Ezeket a moderátorok leszedhetik, ha megtalálják, vagy valaki jelenti a történetet. Fontos észben tartanod, hogy a Wattpadra való regisztráláskor elfogadtad a felhasználási feltételeket és a közösségi irányelveket, így ha nem szeretnéd veszélyeztetni a fiókodat, mindenképpen járj utána, miket lehet kirakni és miket nem! A magyar Ambassadorok egy csomó anyagot lefordítottak magyar nyelvre, amik segíthetnek neked a tájékozódásban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!