Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpad hány figyelmeztetés...

Wattpad hány figyelmeztetés után blokkol?

Figyelt kérdés
Van eddig két figyelmeztetésem,egy suicide(hozzá tartozik a karakter személyiségéhez) és egy ecchi képre figyelmeztetésem. Ezt tényleg ennyire nézik az adminok vagy csak valaki bejelentette a képet?

2021. jan. 5. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Fogalmam sincs. Nekem is voltak slash képeim, de még az olyat is töröltette, ahol nem volt: sem mellbimbó, sem fenék, sem látható nemi szerv, mindössze csak összebújtak a karakterek. Lassan már a csók ábrázolása sem megengedett... Nekem eddig - nem egy folytában -, úgy 4-5 képem lett beállítva úgy, hogy a küldött üzenet szerint, csak én láthattam. Kicseréltem mind, sőt, én magam kezdtem ellenőrizni az összeset.

Fogalmam sincs, hogy ezt algoritmus szúrja ki, a kép alapján, vagy valamelyik "kedves" felhasználó jelentette.

Szerintem a blokkolás attól is függ, mennyire vagy együtt működő.

2021. jan. 5. 14:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát őszintén,én nem töröltem a képeket, hanem beraktam a tagsba suicudet és a 18+t. Így most már nem lehet kifogásuk rá,igaz?
2021. jan. 5. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fura, engem még sosem blokkolt, sem más ismerősőmet. Mondjuk nálam nincsenek olyan képek, de pár ismimnél igen. Szerintem valaki trollkodott.
2021. jan. 5. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Vannak bizonyos explicit tartalmak, amik a Wattpadon tiltottnak minősülnek. Ezeket a moderátorok leszedhetik, ha megtalálják, vagy valaki jelenti a történetet. Fontos észben tartanod, hogy a Wattpadra való regisztráláskor elfogadtad a felhasználási feltételeket és a közösségi irányelveket, így ha nem szeretnéd veszélyeztetni a fiókodat, mindenképpen járj utána, miket lehet kirakni és miket nem! A magyar Ambassadorok egy csomó anyagot lefordítottak magyar nyelvre, amik segíthetnek neked a tájékozódásban:

[link]

2021. jan. 7. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Az előző válaszomból lemaradt: hiába rakod oda a suicide taget, attól a képed még valószínűleg tiltottnak minősült. A tag a történetek kategorizálására van, a Wattpad szabályzatát nem lehet megkerülni a használatukkal.
2021. jan. 7. 13:47
 6/8 A kérdező kommentje:
4. Ezek alapján akkor a suicide kép valóban tiltott,bár megkérdőjelezném ezt.. Viszont a "szexuálisra" egyáltalán nem érdemeltem meg a figyelmeztetést, a most olvasottak alapján...
2021. jan. 7. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem nézett ki esetleg kiskorúnak (vagy lolinak) a karakter rajta?
2021. jan. 7. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem.
2021. jan. 7. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!