Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit csináljak wattpadon?...

Mit csináljak wattpadon? Nincs semmi ötletem

Figyelt kérdés

2021. jan. 4. 00:56
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Mármint, nincs ötleted, hogy mit írj? Akkor ne írj. Inkább hallgass zenét, nézz filmet vagy bármi, hátha kapsz inspirációt.
2021. jan. 4. 01:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Írni
2021. jan. 4. 01:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Meg könyvet sem tudok választani mert mikor bele olvasok unalmas vagy túl hosszú..
2021. jan. 4. 01:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű: inkább semmit, ha meg olvasni akarsz ajánlom figyelmedbe a már kiadott könyveket.
2021. jan. 4. 07:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs ötleted, akkor semmit.
2021. jan. 4. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem olyat olvass amit már kiadtak. Hidd el abban rengeteg a választék és nagyon sok fent van a neten PDF formátumban is. És a másik problémádra, én is Wattpadon vagyok író. Nem rég fejeztem be az első könyvem. Hidd el nem baj az ha napokig sőt hetekig nem jön az ihlet. Nálam van, hogy heteket áll a sztori csak, mert nem jut eszembe semmi. Ne az alapján fogj bele, hogy meg kell felelni a számok és a követők iránt. A lényeg, hogy élvezd. Én is beleestem ebbe a hibába, de sikerült átvészelni.
2021. jan. 4. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom megmondani hány szakmai anyagot írtam/szerkesztettem, hány novellát írtam, hány cikket... - azt meg tudom mondani, hogy hány regényt, hármat-, de nem nevezem magam írónak. Kicsit vicces ez a "én is wattpadon vagyok író".
2021. jan. 5. 04:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit távolodj el az írástól és az olvasástól, és gondolkozz el azon, hogy miért szeretted/ szereted csinálni. Ilyen állapotban nem tudsz úgy Wattpadozni, hogy jól is essen.
2021. jan. 5. 11:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy veszek könyvet de nem tudom milyen műfaj érdekel.. Lehet hogy meg veszem és ott fog állni a polcon olvasatlanul
2021. jan. 5. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!