Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok néhány angol...

Ajánlanátok néhány angol nyelvű könyvet?

Figyelt kérdés
Szeretnék angolul olvasni, de igazából ennek a legfőbb oka, hogy találkoztam néhány könyvajánlással az interneten külföldiektől, de néhánynak nincs magyar változata. Ilyen például a They both die in the end c.könyv. Valaki olvasta esetleg ezt a könyvet? Vagy tudna valamit ajánlani? Főként ifjúsági irodalom érdekelne, vagy esetleg valami egyszerűbb fantasy.

2021. jan. 3. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt nem olvastam, nem az én világom. A YA fantasy nem a legnagyobb kevencem, de akkor ajánlok párat.

Leigh Bardugo - Shadow and Bone

Joseph Delaney - Wardstone Chronicles

Lene Kaaberbol - The Shamer Chronicles

Cornelia Funke - Inkheart

Rachel Aaron fantasy könyvei sem bonyolultak.

Diana Lowland - White Trash Zombie (nem félelmetes, inklább vicces és egyszerű a story, normál mai világban játszódik)

Darren Shan könyvei, pl a vámpíros sorozata. Rövidek és egyszerűek.

Ha lehet felnőtteknek való fantasy is, ha nem bonyolult, akkor Jim Butchertől a Dresden Files. Az első párat iszonyat gyorsan le lehet darálni, utána meg már annyira beszippant, hogy megy magától.

2021. jan. 3. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:
53%

A They Both Die at the End-et még nem olvastam, de az író másik két könyvét igen, azokat tudom ajánlani. A History Is All You Left Me se jelent meg még magyarul tudtommal. Illetve, ha érdekel az LGBTQ+ téma, akkor:

Casey McQuiston: Red, ​White & Royal Blue (a kitalált amerikai elnök fia és az angol herceg bonyolódik szerelmi viszonyba, nagyon aranyos könyv)

Sophie Gonzales: Only ​Mostly Devastated (a Grease/Pomádé/High School Musical sztorija feldolgozva)

Phil Stamper: The ​Gravity of Us (egy asztronauta fia van a főszerepben meg a NASA)

Igazság szerint elég sok angol könyvet ismerek, nem tudom pontosan milyen műfajban keresgélsz YA-n belül, az általad említett könyvből indultam ki.

2021. jan. 4. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!