Szerzői könyvkiadást melyik kiadónál ajánlotok? Olyan érdekelne, ahol rámennek a marketingre és a terjesztésre
Egyelőre még nem döntöttem, hogy tényleg így akarom-e kiadni, de első könyvesként nem sok esélyem van a hagyományos kiadóknál, főleg a mostani gazdasági helyzetben.
Csak mielőtt valaki rákezdene: az olvasói vélemények elég pozitívak, izgalmasnak mondják a történetet, nem tartják sablonosnak (szórakoztató irodalom).
Szerkesztőt akár külön is tudok keríteni, de az fontos lenne, hogy a kiadó részt vegyen a könyv marketingjében és terjesztésében, mert én ezekhez nem értek. Sok magánkiadónál láttam nagy ellenérvként olyat, hogy így nem fog kikerülni a boltok polcaira - állították ezt olyan kiadókról, amik saját bevallásuk szerint terjesztenek is. Most akkor ez hogy van?
Örülnék saját tapasztalatnak, vagy akár bennfentes véleményeknek!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tisztában vagyok vele, hogy ott fizetni kell, igen :)
Nyilván nem ismerősökről beszélek. Bétás csoportban kerestem már hozzá több körben olvasókat.
Nyilván jobban örülnék, ha nem kéne ekkora pénzeket áldoznom rá első körben, és lehet, hogy bepróbálkozok majd hagyományos kiadóknál, de tudom, hogy nincs sok esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!