Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért nem adják ki újra...

Miért nem adják ki újra J.K.Rowling átkozott gyermek cìmű kötetét?

Figyelt kérdés
Miért nem elérhető sehol a magyar kiadás?? 2019-ben kiadtak egy második, bővített kiadást, de miután az elfogyott sehol semmi. Új könyvet szeretnék, semmi esetre sem használtat.

2020. dec. 26. 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Biztos vagyok benne, hogy majd valamikor kiadják újra. J.K.Rowling még készül egy-két nagy húzásra (új Legendás Állatok film) és mivel akkor minden a Harry Potter világa körül fog forogni, gondolom kiadják majd.

Egyébként nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy múlthéten egy Libri boltban láttam egy példányt. Előfordulhat, hogy rosszul emlékszem.

Sok honlapon előjegyezhetőként van kiírva. Ez jelenthet valamit?

Szerintem nincs pontos válasz arra, hogy miért nem adják ki újra, de ettől függetlenül a kérdések igen felkeltette az érdeklődésem.

2020. dec. 26. 01:21
 2/5 anonim ***** válasza:
*kérdésed
2020. dec. 26. 01:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen,lehet, hogy igazad van, és igazából csak a megfelelő pillanatra várnak. Az biztos, hogy kereslet lenne rá. A HP könyveket, szinte évente nyomják újra, mert itthon is folyton elfogynak. Főleg, hogy egy kiadó tulajdonában vannak JK. könyveinek a jogai.
2020. dec. 26. 01:25
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Ha kérsz egyet odaadom az enyémet :D
2020. dec. 26. 14:45
 5/5 Kawada2365 ***** válasza:

Gyakorlagilag azt a könyvet nem Rowling írta, és igazából nem igazán tekinthető a Harry Potter kánon részének.

Legalábbis én biztos,hogy úgy vagyok vele,hogy Harry története véget ért a hetedik könyvvel.

Az elátkozott gyermek már inkább csak ilyen lehúzás volt, semmi varázslatos nem volt benne. De lehet,hogy csak számomra.

2021. febr. 12. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!