Melyik ez a film? Francia vintage horror film lehet, vidéki kis kastélyban. Gyilkos ház vagy ilyesmi a címe.
Régebben láttam... Valami Gyilkos ház vagy ilyesmi a címe, de így nem találtam.
A főbb momentumok, amire emlékszem, egy házaspár egyik tagja egy tábornok, és a felesége nyugdíjba vonulásuk után azonnal vesznek (?) egy szép francia vidéki kastélyt, amelyet a vonatról láttak. Ilyen fasoron keresztül lehetett bemenni. Asszem valamelyikük gyermekkorából maradt meg, mert arra utazott mindig a gyermekotthonba (?) és azóta ott akart lakni.Furcsa dolgok kezdenek történni velük, a tükörben a ffi háta mögött ilyen arcok jelennek meg, a kéményből kiesik egy félelmetes baba amiben valami kristályok vannak, a végén elszabadul a pokol és valami öreglány megpróbálja megölni őket. Kínoz, hogy évek óta próbálom megtalálni, nem lehet olyan ismert a film de olyan 80-as évek lehet talán. Kérem akinek van tippje segítsen!
Egy kis segítség, hátha valakinek beugrik: valami ilyesmit látnak a vonatról, ilyen fasoron keresztül lehet eljutni a házhoz
Ezt a listát már nézted?
#6 Próbáltam keresgélni, de nem jártam eredménnyel. :/
Amennyiben biztos vagy benne, hogy francia film, a 80-as évekből, akkor ezt a listát érdemes megpróbálni.
Itt évekre bontva lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!