Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film? Francia...

Melyik ez a film? Francia vintage horror film lehet, vidéki kis kastélyban. Gyilkos ház vagy ilyesmi a címe.

Figyelt kérdés

Régebben láttam... Valami Gyilkos ház vagy ilyesmi a címe, de így nem találtam.

A főbb momentumok, amire emlékszem, egy házaspár egyik tagja egy tábornok, és a felesége nyugdíjba vonulásuk után azonnal vesznek (?) egy szép francia vidéki kastélyt, amelyet a vonatról láttak. Ilyen fasoron keresztül lehetett bemenni. Asszem valamelyikük gyermekkorából maradt meg, mert arra utazott mindig a gyermekotthonba (?) és azóta ott akart lakni.Furcsa dolgok kezdenek történni velük, a tükörben a ffi háta mögött ilyen arcok jelennek meg, a kéményből kiesik egy félelmetes baba amiben valami kristályok vannak, a végén elszabadul a pokol és valami öreglány megpróbálja megölni őket. Kínoz, hogy évek óta próbálom megtalálni, nem lehet olyan ismert a film de olyan 80-as évek lehet talán. Kérem akinek van tippje segítsen!

2020. márc. 24. 11:23
 1/7 A kérdező kommentje:
+ infó: színes film volt
2020. márc. 24. 11:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Egy kis segítség, hátha valakinek beugrik: valami ilyesmit látnak a vonatról, ilyen fasoron keresztül lehet eljutni a házhoz

[link]

2020. márc. 24. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezt a listát már nézted?

[link]

2020. márc. 24. 13:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindegyik előzetesét megnéztem, egyik sem. Talán nem is az a klasszikus horror.. Aki tudja a címét kérem segítsen, nagyon fontos lenne
2020. márc. 24. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne mi ez. Izgalmasnak hangzik.
2020. márc. 24. 19:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van még tippje, szívesen fogadom!
2020. márc. 26. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 Próbáltam keresgélni, de nem jártam eredménnyel. :/

Amennyiben biztos vagy benne, hogy francia film, a 80-as évekből, akkor ezt a listát érdemes megpróbálni.

[link]

Itt évekre bontva lehet keresni.

2020. márc. 26. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!